NUK utješna duda - lateks For Nature 6-18 m, 2/1

Kôd proizvoda: NUK-1096429
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
10.24 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

NUK For Nature umirujuća duda - prirodan osjećaj koji umiruje

Prirodan osjećaj koji umiruje. Zato su NUK For Nature utješne dude izrađene od više od 98% prirodnih materijala. Za plastični dio jorgana koristi se održiva plastika. * Prirodno podrijetlo je neovisno certificirano. Mekana duda je izrađena od potpuno prirodne gume; ova biljna i obnovljiva sirovina iznimno je mekana, topla i fleksibilna.

Prilikom razvoja i proizvodnje utješnih duda varalica od prirodnih materijala, NUK For Nature brine i o okolišu, jer imaju ekološku ambalažu od 100% FSC certificiranog papira, za jednostavno recikliranje i odlaganje ambalaže među papirni otpad. Također im je stalo do smanjenja CO2; sve je optimizirano od sirovina do proizvodnje s obnovljivim izvorima energije koji doprinose očuvanju okoliša.

Izvorni oblik NUK dude je prirodan: okrugla na vrhu i ravna na dnu. NUK For Nature ugodne dude varalice prianjaju uz nepce i ostavljaju dovoljno prostora u ustima za prirodno kretanje jezika. 95% beba ih prihvaća; također su posebno pogodni za dojenje i ne uzrokuju deformacije čeljusti i zuba.**

Zbog navedenih prednosti proizvoda, medicinski stručnjaci preporučuju liniju NUK For Nature ** - koja je broj jedan među ekološki osviještenim roditeljima.

*Plastični materijali od 100% obnovljivih materijala, korištenjem ISCC PLUS certificirane metode.

NUK dude dude izrađene su od lateksa, odnosno prirodne gume i 100% su proizvedene u Njemačkoj. Ne sadrže BPA i u skladu su s europskim sigurnosnim standardom EN1400.

Iz sigurnosnih i higijenskih razloga dude od lateksa treba mijenjati svakih jedan do dva mjeseca ili najkasnije kada postanu ljepljive.

Značajke:

  • ortodontski oblik dude,
  • od prirodnog lateksa,
  • bez BPA,
  • veličina: 6-18 m,
  • pakiranje: 2 komada.

 

Dubina (mm): 530
Visina (mm): 1350
Širina (mm): 590
EAN: 4008600411475

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: NUK utješna duda - lateks For Nature 6-18 m, 2/1

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate