AVENT SCD340/31 električna pumpa Standard, set

Kôd proizvoda: AVENT-1181847
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
224.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 08.11.2024

Opis

Nova era izdajanja mlijeka za majke koje je jednostavno, brzo i nježno

Revolucionarna nova pumpa za grudi koja izdajanje mlijeka čini lakim, brzim i nježnim. Do sada je tehnologija pumpi za grudi bila usmjerena samo na usisavanje za izdajanje mlijeka iz dojke. Naša nova tehnologija Natural Motion Technology kombinira masažu i usisavanje poput bebe za brži, prirodni protok mlijeka.*

Ako ste odlučili dojiti, pumpa za grudi može biti prikladan način za uvođenje određene fleksibilnosti u vašu rutinu dojenja. Neke majke počnu izdajati mlijeko kad se vrate na posao kako bi njihova beba nastavila primati blagodati majčinog mlijeka. Druge majke povremeno izdajaju mlijeko kako bi osjetile olakšanje u dojkama ili kako bi im partneri mogli pomoći s noćnim dojenjem. Bez obzira na to kada i zašto počnete pumpati, ključ za pozitivno iskustvo izražavanja je udobnost. Istraživanja pokazuju da što vam je ugodnije, to je lakše izdajati mlijeko.

Zahvaljujući tehnologiji Natural Motion, više nema potrebe brinuti o ispravnoj veličini nastavka. Nježna kompresija pumpice i mekani fleksibilni nastavak omogućuju pumpici da se stalno prilagođava veličini bradavice. Jedna veličina stvarno odgovara svima. Prilagođava se 99,98% veličina bradavica** zahvaljujući našoj novoj tehnologiji Natural Motion Technology i mekanoj bradavici koja nježno stiska.

To je jedina pumpica koja stimulira bradavicu pomoću nježnih masažnih pokreta, kao i usisavanja, za brži protok mlijeka.* Nova tehnologija Natural Motion Technology koristi kompresiju i usisavanje za udobno i brzo izdajanje mlijeka. Lagan i tih dizajn olakšava izdajanje mlijeka čak i na poslu ili u pokretu. Jedna veličina odgovara svima, tako da nema potrebe brinuti o ispravnoj veličini pribora.

Izdojite više mlijeka za kraće vrijeme

  • Tehnologija prirodnog kretanja za brži protok mlijeka,
  • Nježno i ugodno,
  • Mekana i fleksibilna podloga univerzalne veličine,
  • Pumpanje bez naginjanja naprijed,
  • Prema vlastitim željama,
  • Prilagođeno iskustvo, 8 + 16 podesivih razina,
  • Tihi motor za diskretno pumpanje bilo gdje (korištenje USB kabela),
  • Mali broj dijelova za intuitivno postavljanje,
  • memorijska funkcija,
  • Stop/Run funkcija.

Brži protok mlijeka

Izdojite više mlijeka u kraćem vremenu* s jastučićem koji stimulira dojku poput bebenog sisanja. Neometano se prebacuje između načina stimulacije i načina izdajanja, stimulirajući bradavice i usisavanje kako treba za maksimalan protok mlijeka. Na temelju rezultata početnog vremena protoka mlijeka (vrijeme do refleksa pražnjenja dojke – MER).*

Prilagođava se vašoj bradavici

Univerzalna veličina. Budući da svi dolazimo u različitim oblicima i veličinama, silikonski jastučić se lagano savija i prilagođava vašoj bradavici. Odgovara 99,98% veličina bradavica* (do 30 mm).

Udobno se smjestite

S dizajnom koji vam omogućuje da sjedite uspravno umjesto da se naginjete naprijed, možete se potpuno opustiti tijekom pumpanja. Nije potrebno savijanje prema naprijed i to je klinički dokazano udoban položaj za pumpanje.

Prilagodite se svojim potrebama

Prilagodite svaku pumpu svojim potrebama sa širokim rasponom postavki stimulacije i pumpanja. Naša pumpa za grudi nudi 8 razina stimulacije i 16 razina izdajanja za personalizirano iskustvo.

Diskretno pumpanje gdje god se nalazili

Zahvaljujući tihom motoru s tankim dizajnom, sada možete pumpati bilo gdje i bilo kada.

Lako se čisti i postavlja

Naš zatvoreni sustav pumpanja znači da mlijeko ne stagnira u cijevima, što značajno smanjuje potrebu za čišćenjem. Manje dijelova također osigurava jednostavno ponovno podešavanje.

Prestanite bilo kada

Ako trebate pauzu ili želite nešto prilagoditi, jednostavno koristite tipku start/pauza.

Spremite svoje omiljene postavke

Znate li što volite? Pumpa za grudi automatski pamti vaše posljednje postavke, tako da se sve što trebate učiniti je udobno smjestiti i pritisnuti Start.

Materijal:

  • Boca: Bez bisfenola A*, Polipropilen,
  • Duda: Bez bisfenola A*, Silikon,
  • Pumpa za grudi: bez BPA* (samo dijelovi u kontaktu s mlijekom).

Set sadrži:

  • Jedinica motora (samo za korištenje s USB kabelom)
  • Bočica 120 ml sa dudalom za 0 m+
  • Micro USB sučelje (korištenje kabela)
  • Brtveni poklopac
  • 2x jastučići za prsa za jednokratnu upotrebu
Dubina (mm): 200
Visina (mm): 200
Širina (mm): 270
EAN: 8720689021791

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: AVENT SCD340/31 električna pumpa Standard, set

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate