AVENT SCF395/31 električna pumpa Standardna, jednostruka

Kôd proizvoda: AVENT-1181844
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
159.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

Učinkovito pumpanje za mame. Inspiriran djecom.

Predstavljamo budućnost izdajanja mlijeka sa savršenom ravnotežom usisavanja i stimulacije bradavice. Pri razvoju tehnologije vodili smo računa o prirodnom načinu na koji dijete siše mlijeko. Električna pumpica za grudi Philips Avent osigurava optimalan protok mlijeka i nježno se prilagođava veličini i obliku bradavice.

Tehnologija Natural Movement za brži protok mlijeka* Ispumpajte više mlijeka u kraćem vremenu* s jastučićem koji stimulira i pumpa mlijeko kao što to čini beba. Neometano se prebacuje između načina stimulacije i načina izdajanja, stimulirajući bradavice i usisavanje kako treba za maksimalan protok mlijeka. Na temelju rezultata početnog vremena protoka mlijeka (vrijeme do refleksa pražnjenja dojke - MER).

Mekana i fleksibilna podloga univerzalne veličine Univerzalna veličina. Budući da svi dolazimo u različitim oblicima i veličinama, silikonski jastučić se lagano savija i prilagođava vašoj bradavici. Odgovara 99,98% veličina bradavica* (do 30 mm).

S dizajnom koji vam omogućuje da sjedite uspravno umjesto da se naginjete naprijed, možete se potpuno opustiti tijekom pumpanja. Nije potrebno savijanje prema naprijed i to je klinički dokazano udoban položaj pumpanja* Na temelju rezultata kliničkog ispitivanja proizvoda s 20 sudionika (2019.); 90% sudionica ocijenilo je položaj izdajanja kao udoban (jedna električna pumpa za grudi); 95% sudionica ocijenilo je položaj izdajanja kao udoban (dvostruka električna pumpa za grudi).

Dubina (mm): 100
Visina (mm): 200
Širina (mm): 270
EAN: 8720689021869

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: AVENT SCF395/31 električna pumpa Standardna, jednostruka

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate