BRITAX-RMER Autosjedalica i-size 40-105 cm Dualfix Plus ponoćno siva

Kôd proizvoda: BRITAX-RMER-1166285
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
369.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 12.11.2024

Opis

Autosjedalica Dualfix Plus pogodan je za djecu od rođenja do 4 godine (40 - 105 cm). Koristite u suprotnom smjeru vožnje od 40 do 150 cm / Koristite u smjeru vožnje od 76 do 105 cm.

DUALFIX PLUS

je sigurna autosjedalica jednostavna za korištenje koja nudi fleksibilnost i omogućuje vožnju okrenutu prema natrag i prema naprijed. Zahvaljujući funkciji rotacije od 360°, postavljanje bebe je potpuno jednostavno. Uživajte u putovanju od rođenja dok vaše dijete ne dosegne 20 kg. Uključen je i umetak za novorođenče, dizajniran za dodatnu udobnost pri jahanju od rođenja. Novi Isofix konektori koji se mogu koristiti odvojeno jedan od drugog. To čini postavljanje autosjedalice u automobil puno lakšim. Produžena vožnja u suprotnom smjeru

Autosjedalice okrenute unazad nude najbolju zaštitu u slučaju frontalnog sudara – najčešće vrste prometne nesreće. U frontalnom sudaru sa sjedalom okrenutim unatrag, sile sudara usmjerene su na stražnji dio sjedala, dok se preostala energija ravnomjerno raspoređuje po glavi, vratu i gornjem dijelu tijela - što može rezultirati u više energije koja utječe na djetetovo tijelo.

Podesivi ležeći položaj

Provjerite je li vašem djetetu udobno tijekom putovanja. Zato je ovo sjedalo dizajnirano s višestrukim položajima naslona, ​​okrenutim naprijed i natrag, koje možete lako podesiti (4 položaja u svakom smjeru).

Duboka školjka autosjedalice za veću sigurnost

Udobna i duboka školjka autosjedalice pomaže apsorbirati sile bočnog sudara, čime se smanjuju potencijalne ozljede.

Lako podesivi naslon za glavu i pojas

Podstavljeni naslon za glavu i pojas mogu se jednostavno podesiti jednom rukom prema visini vašeg djeteta. Prije nego što pričvrstite svog mališana pojasom, provjerite je li naslon za glavu u ispravnom položaju - točno iznad njegovih ramena.

Mekani jastučići za grudi

Mekani, visokoučinkoviti jastučići za grudi udobno pristaju oko prsa vaše bebe. Oni pomažu smanjiti kretanje vašeg djeteta u slučaju sudara i dodaju još veću udobnost pojasu s 5 točaka vezivanja. Osim toga, mogu se lako ukloniti za pranje bez oštećenja remena.

Ugradnja autosjedalice moguća je isofix konektorima i korištenjem potporne noge (baza je uključena u MPC).

Dubina (mm): 590
Visina (mm): 650
Širina (mm): 430
EAN: 4000984504972
Priporočena starost: od rođenja do 4 godine
Nosivost: od 0 do 18 kg
Priporočena višina: od 40 do 105 cm

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: BRITAX-RMER Autosjedalica i-size 40-105 cm Dualfix Plus ponoćno siva

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate