BRITAX RMER Autosjedalica i-size 76-150 cm Advansafix Pro space black

Kôd proizvoda: BRITAX-RMER-1184048
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
269.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 10.10.2024

Opis

ADVANSAFIX Pro čuva vaše dijete sigurno i udobno od 15 mjeseci do 12 godina.

Autosjedalica je odobrena prema najnovijem i-Size standardu (Un R129) i opremljena je sigurnosnim sustavom u 5 točaka koji omogućuje korištenje do 21 kg odn. 150 cm. Provjerene XP-PAD i SecureGuard tehnologije nude zaštitu u slučaju frontalnog sudara, dok bočna zaštita štiti vaše dijete u slučaju bočnog sudara.

Zahvaljujući funkciji "Flip & Grow", autosjedalicu možete lako pretvoriti iz autosjedalice sa sigurnosnim pojasom u 5 točaka u autosjedalicu s pojasom u 3 točke - prema rastu djeteta.
Flip & Grow Kada vaše dijete dosegne 15 kg, morate promijeniti autosjedalicu s pojasa u 5 točaka na pojas u 3 točke. Zahvaljujući funkciji "Flip & Grow", ova promjena je brza i jednostavna. Jednostavno namjestite naslon za glavu, zatim okrenite ploču za podešavanje "Flip & Grow" tako da SecureGuard bude iznad sjedala.

Isofix sustav
U slučaju sudara, Isofix sustav silinu sudara usmjerava prema dolje prema autosjedalici, a potom puno manjom silom naprijed, što konkretno smanjuje opasnost od ozljeda vrata i glave djeteta.

Sigurnosni sustav u 5 točaka
Pojas s 5 točaka jedan je od najsigurnijih načina vezivanja djeteta u autosjedalici jer osigurava da dijete tijekom cijelog putovanja bude čvrsto i sigurno pričvršćeno u zaštitnoj školjki autosjedalice.

Mekani neoprenski jastučići
Novi, mekani neoprenski jastučići na prsnom dijelu savršeno pristaju bebinim prsima. Osiguravaju udobnost djeteta tijekom vožnje i smanjuju mogućnost pomicanja djeteta ispod pojaseva. Lako se skidaju i peru.

"SecureGuard"
Nova tehnologija Secure Guard još je jedna sigurnosna točka u automobilu koja pruža veću sigurnost od konvencionalnih dječjih autosjedalica. Optimalan položaj sigurnosnog pojasa uz pomoć najnovije tehnologije Secure Guard osigurava da sigurnosni pojas ostane pozicioniran preko djetetovih zdjeličnih kostiju unatoč raznim aktivnostima djeteta u vozilu.

Zaštita od bočnog sudara - SICT
Nudi vrhunsku zaštitu za vaše dijete u slučaju bočnog sudara. Smanjuje sile udara smanjujući udaljenost između automobila i autosjedalice i deformira se kako bi apsorbirala energiju prije nego što stigne do vašeg djeteta. Kako biste iskoristili zaštitu, jednostavno postavite SICT na stranu autosjedalice koja je najbliža vratima.

Naslon za glavu u obliku slova V
Posebno dizajniran za kontrolu kretanja djetetove glave, oslonac u obliku slova V pruža optimalnu zaštitu u slučaju bočnog sudara, a istovremeno pruža vrhunsku udobnost. Osim toga, naslon za glavu i pojas mogu se lako prilagoditi visini vašeg djeteta.

Brzo uklonjiva navlaka
Stvari mogu postati neuredne na cesti i piće se može proliti. Zato Advansafix Pro ima perivu navlaku za sjedalo koja se lako uklanja bez skidanja pojasa, tako da možete brzo očistiti i krenuti na put.

XP-PAD jastučić
Kako bi zaštitio osjetljivo područje vrata vašeg djeteta u slučaju frontalnog sudara, Britax Römer je razvio pjenastu podlogu koja apsorbira udarce. Sprječava udarce djetetove brade u prsa i apsorbira do 30% * energije. Trzajno kretanje glave prema naprijed je smanjeno, a vrat je zaštićen. U isto vrijeme pruža dodatnu podstavu oko rubova sigurnosnog pojasa.

Jamstvo za besprijekoran rad: 2 godine.

Dubina (mm): 480
Visina (mm): 830
Širina (mm): 440
EAN: 4000984825190
Priporočena starost: od 15 mjeseci do 12 godina

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: BRITAX RMER Autosjedalica i-size 76-150 cm Advansafix Pro space black

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate