BRITAX RMER autosjedalica i-Size 76-150 cm Evolvafix BR ponoćno siva 2000037922

Kôd proizvoda: BRITAX-RMER-1161753
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
254.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 07.11.2024

Opis

EVOLVAFIX

I-SIZE autosjedalica koja raste s orthocomom (76-150 cm)
Novi Evolvafix dizajniran je za zaštitu djeteta od 15 mjeseci starosti do 12 godina. Opremljen je novim i-Size standardom koji osigurava sigurnost i udobnost. Autosjedalica se mijenja iz autosjedalice sa sigurnosnim pojasom u 5 točaka (do 105 cm ili 22 kg) u sjedalicu s visokim naslonom za dulju upotrebu.

i-SIZE SIGURNOST ZA SVE DOBA
EVOLVAFIX će štititi vaše dijete od navršenih 15 mjeseci života sve dok djetetova autosjedalica više nije potrebna - pružajući mu idealnu sigurnost autosjedalice u jednoj kombiniranoj sjedalici. Štoviše, njegov pojas u 5 točaka može se koristiti dulje vrijeme jer je prikladan za djecu do 105 cm (maksimalno 22 kg).

Zahvaljujući funkciji FLIP&GROW, možete se jednostavno prebaciti s integriranog sigurnosnog pojasa u 5 točaka na sigurnosni pojas u automobilu u 3 točke kada vaše dijete prijeđe na sljedeću razinu. A budući da se ne moraju uklanjati nikakvi dijelovi sa sjedala prilikom mijenjanja stupnjeva, sjedalo se može naknadno ugraditi u bilo kojem trenutku. S funkcijom EasyRecline možete nagnuti sjedalo tako da vašem djetetu bude udobno.

UPUTSTVO ZA PRIKLJUČIVANJE U 5 TOČAKA
Vjerujemo da je sigurnosni pojas s 5 točaka najsigurniji način da osigurate svoje dijete u autosjedalici, držeći vaše dijete sigurnim i udobnim u zaštitnoj školjki sjedalice. U slučaju sudara, pojas raspoređuje snagu udarca u 5 točaka, dvije na ramenima, dvije na bokovima i jednu gdje se pojas kopča između nogu. To pomaže u zaštiti vašeg djeteta od svih smjerova udara.

MEKANI JASTUCI
Mekani, snažni jastučići za dojke udobno pristaju vašoj bebi. Oni pomažu smanjiti kretanje vašeg djeteta u slučaju sudara i dodaju još veću udobnost pojasu s 5 točaka vezivanja. Osim toga, mogu se lako ukloniti za pranje bez oštećenja remena.

NOVI ISOFIX
Novi isofix konektori mogu se koristiti odvojeno jedan od drugog. Zato je postavljanje autosjedalice mnogo lakše.

SIGURAN ČUVAR
SecureGuard pomaže u zaštiti osjetljivog trbušnog područja vašeg djeteta dodavanjem dodatne – 4. – točke kontakta pojasu s 3 točke. Držeći trbušni pojas u optimalnom položaju preko djetetovih zdjeličnih kostiju, SecureGuard pomaže smanjiti trbušne sile u slučaju frontalnog sudara do 35%* dok djetetu dopušta slobodu kretanja tijekom putovanja. *Interni testovi Britax Römera s Q6 lutkom, koja predstavlja prosječno 6-godišnje dijete

OBLIKOVANI JASTUK
Naslon za glavu u obliku slova V, posebno dizajniran za kontrolu kretanja djetetove glave, pruža optimalnu zaštitu u slučaju bočnog sudara, a istovremeno nudi potpunu udobnost.

TOP TETHER
Top Tether minimizira rotaciju autosjedalice i tako smanjuje moguće ozljede u području glave i vrata u slučaju sudara. Zbog dvostrukih točaka pričvršćivanja, Top Tether u obliku slova V nudi još veću stabilnost i sigurnost za vaše dijete od sjedalice s konvencionalnim remenima.

EASYRECLINE
EasyRecline je prikladan za sve uzraste i omogućuje vam da sjedalo prilagodite u udoban položaj čak i kada je vaše dijete u sjedalu i bez ponovnog podešavanja Top Tethera — savršena udobnost i za roditelja i za dijete.

OKRENI&RASTI
Kada vaše dijete dosegne 100 cm i maksimalno 105 cm (maksimalno 22 kg), morate se prebaciti s ugrađenog sigurnosnog pojasa u 5 točaka na sigurnosni pojas automobila u 3 točke kako biste osigurali dijete u sjedalici. Zahvaljujući funkciji FLIP&GROW, to je sada moguće u nekoliko jednostavnih koraka. Jednostavno namjestite naslon za glavu i spremite pojas u naslon kako se ne bi izgubio. Zatim prebacite ploču za podešavanje FLIP&GROW tako da SecureGuard bude u gornjem položaju.

Dubina (mm): 480
Visina (mm): 600
Širina (mm): 440
EAN: 4000984814699

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: BRITAX RMER autosjedalica i-Size 76-150 cm Evolvafix BR ponoćno siva 2000037922

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate