BRITAX ROMER Autosjedalica i-size 100-150 cm Kidfix jade green

Kôd proizvoda: BRITAX-RMER-1188318
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
209.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 07.11.2024

Opis

Vrhunska sigurnost za djecu školske dobi

Nova generacija Britax Römer Kidfix i-Size sjedalice sa sigurnosnim pojasom razvijena je u suradnji s vodećim proizvođačima automobila kako bi se osigurala sigurnost djece tijekom putovanja automobilom. Sjedalica koristi dokazane XP-PAD i SecureGuard tehnologije za zaštitu od učinaka frontalnih sudara, dok nova SICT struktura štiti dijete tijekom bočnih sudara. Ventilacijski otvori, napravljeni na pažljivo promišljenim mjestima, poboljšavaju cirkulaciju zraka i osiguravaju ugodno hlađenje djeteta čak i na dugim vožnjama automobilom. Uklonjiva presvlaka sjedala sa sigurnosnim pojasom može se prati u perilici rublja (osjetljivo pranje na 30 stupnjeva, ne sušiti).

BILJEŠKA! Britax Römer Kidfix i-Size sjedalica sa sigurnosnim pojasom se pričvršćuje pomoću sigurnosnog pojasa automobila u tri točke ili pomoću pojasa + ugrađeni Isofix priključak. Prije nego se odlučite na kupnju, preporučamo da provjerite kompatibilnost vašeg automobila s ugradnjom Isofixa.

Sjedalica sa sigurnosnim pojasom Britax Römer Kidfix i-Size spada u grupu sjedala od 100-150 cm i primjerena je za dijete od 3,5 godine do oko 12 godina.

Kidfix i-Size pobjednik je testa s ocjenom (1,8) na testu autosjedalica Stiftung Warestest / ADAC jesen 2022. u kategoriji 100-150 cm. ADAC opisuje autosjedalicu Kidfix i-Size kao ""najbolju autosjedalicu za starije dijete"". Kidfix i-Size nagrađen je uglavnom zbog svojih sigurnosnih značajki, ergonomije, jednostavnosti korištenja i dobrih rezultata kod frontalnih i bočnih sudara.

Kidfix i-Size sjedalo sa sigurnosnim pojasom je 100% ugljično neutralno. Za mjerenje ugljičnog otiska u životnom ciklusu proizvoda uzete su u obzir sve emisije stakleničkih plinova sigurnosnog pojasa. To znači od proizvodnje sirovina pa sve do proizvodnje, pakiranja i transporta.

Četiri napredne značajke:

1. Redizajnirani prostor za sjedenje: Prostor za sjedenje je redizajniran u bliskoj suradnji s vodećim proizvođačima automobila na način da je opterećenje na vratu smanjeno do 50 kg.

2. Udobnost i praktičnost: Dobro podstavljene, udobne navlake od tkanine i otvori za ventilaciju u školjki na pažljivo promišljenim mjestima osiguravaju da će djetetu biti ugodno dugo vremena. Budući da je model sjedala Kidfix i-Size uzak, mogu se postaviti na stražnja sjedala mnogih automobila po tri jedna pored druge. Oznake naslona za glavu pomažu roditeljima da svaki put udobno pronađu pravu visinu.

3. SecureGuard pomaže zaštititi osjetljivo područje trbuha vaše bebe dodavanjem još jedne – četvrte – točke kontakta pojasu s tri točke. SecureGuard drži trbušni pojas u optimalnom položaju preko djetetovih kostiju kuka, pomažući smanjiti trbušne sile u frontalnom sudaru do 35%**. Istovremeno djetetu omogućuje slobodu kretanja tijekom putovanja.

4. Sigurnosni pojas + Isofix priključak. Kidfix i-Size uključuje integrirane Isofix pričvršćivače koji vam omogućuju pričvršćivanje autosjedalice na Isofix sidrišne točke u vašem automobilu. Izvedba Isofix sustava za pričvršćivanje u kombinaciji s vlastitim pojasevima u tri točke automobila nudi najbolju moguću sigurnost u nesrećama. Interni testovi koje je proveo Britax Römer s Q10 lutkom, koja simulira prosječno 10-godišnje dijete. (izvor: Britax Römer interni testovi koriste Q6 lutku, čija masa odgovara težini prosječnog 6-godišnjeg djeteta.)

Druge značajke:

  • prikladno od 100-150 cm (od cca. 4-12 godina),
  • sjedalo s visokim naslonom učinkovito štiti dijete do osjetljivog područja glave,
  • redizajniran dio sjedala za optimalnu zaštitu od sudara,
  • jedinstvena zaštita za područje vrata i glave s pjenastom podlogom,
  • zaštita od bočnog sudara SICT smanjuje sile sudara smanjenjem udaljenosti između automobila i sjedala,
  • lako podesiv, ergonomski naslon za glavu s oznakama visine,
  • integrirani ventilacijski otvori poboljšavaju cirkulaciju zraka u sjedalu i time poboljšavaju udobnost sjedala,
  • zahvaljujući uskoj strukturi sjedala i kompaktnoj veličini, sjedala se mogu postaviti tri jedno do drugog u mnogim modelima automobila,
  • lako uklonjive, perive navlake za sjedala (osjetljivo pranje na 30 stupnjeva, ne sušiti u sušilici).

 

Dubina (mm): 430
Visina (mm): 830
Širina (mm): 480
EAN: 4000984912708

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: BRITAX ROMER Autosjedalica i-size 100-150 cm Kidfix jade green

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate