BRITAX ROMER Autosjedalica i-size 100-150 cm Kidfix M cosmos crna

Kôd proizvoda: BRITAX-RMER-1188320
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
189.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 07.11.2024

Opis

i-Size sigurnost za vašeg mališana

Britax Römer Kidfix M i-Size sjedalica sa sigurnosnim pojasom razvijena je u suradnji s vodećim proizvođačima automobila. Ergonomski dizajn, ugodna meka tkanina sjedala i integrirani otvori za zrak osiguravaju ugodnu udobnost putovanja za malo dijete ili školarca. Oznake na naslonu za glavu sjedala korisne su roditeljima djece kako bi pronašli ispravnu visinu kada prebacuju sjedala iz jednog automobila u drugi ili kada prevoze drugo dijete u istom sjedalu. Uzak okvir sjedalice Kidfix M i-Size odgovara mnogim automobilima, što je čini idealnim izborom za potrebe sve veće obitelji s djecom.

Uklonjiva presvlaka sjedala sa sigurnosnim pojasom može se prati u perilici rublja (osjetljivo pranje na 30 stupnjeva, ne sušiti).

U zadnjem testu autosjedalice (05/2022), Stiftung Warentest & ADAC odabrali su i testirali autosjedalicu Kidfix M i-Size. Kidfix M i-Size pobjednik je testa u svojoj kategoriji ""i-Size 100-150 cm"" s ukupnom ocjenom 2.0 (""DOBAR""). Test opisuje prednosti sjedalice, kao što su dobra zaštita u frontalnim sudarima, vrlo mali rizik od nepravilne ugradnje i jednostavno postavljanje autosjedalice i dječjih pojaseva.

BILJEŠKA! Britax Römer Kidfix M i-Size autosjedalica sa sigurnosnim pojasom se pričvršćuje pomoću sigurnosnog pojasa u tri točke ili pomoću pojasa + integrirani Isofix dodatak. Prije nego se odlučite na kupnju, preporučamo da provjerite kompatibilnost vašeg automobila s ugradnjom Isofixa.

Sjedalica Britax Römer Kidfix M i-Size sa sigurnosnim pojasom odgovara skupini sjedala od 100-150 cm i prikladna je za dijete od otprilike 3,5 godine do 12 godina.

Tri napredne značajke:

1. Redizajnirani prostor za sjedenje: Prostor za sjedenje je redizajniran u bliskoj suradnji s vodećim proizvođačima automobila na način da je opterećenje na vratu smanjeno do 50 kg.

2. Udobnost i praktičnost: Dobro podstavljene, udobne navlake od tkanine i otvori za ventilaciju u školjki na pažljivo promišljenim mjestima osiguravaju da će djetetu biti ugodno dugo vremena. Budući da je model sjedala Kidfix M i-Size uzak, mogu se postaviti na stražnja sjedala mnogih automobila po tri jedna pored druge. Oznake naslona za glavu pomažu roditeljima da pronađu pravu visinu.

3. Sigurnosni pojas + Isofix priključak. Kidfix M i-Size uključuje integrirane Isofix pričvršćivače koji vam omogućuju pričvršćivanje autosjedalice na Isofix sidrišne točke vašeg automobila. Izvedba Isofix sustava za pričvršćivanje u kombinaciji s vlastitim pojasevima u tri točke automobila nudi najbolju moguću sigurnost u nesrećama. Interni testovi koje je proveo Britax Römer s Q10 lutkom, koja simulira prosječno 10-godišnje dijete.

Druge značajke:

  • prikladno od 100-150 cm (od cca. 4-12 godina),
  • visoka potpora za leđa štiti dijete od glave do kukova,
  • dobro podstavljeni bočni dijelovi i potpora za glavu pomažu u zaštiti djeteta u slučaju nezgode,
  • lako podesiv, ergonomski naslon za glavu s oznakama visine,
  • integrirani ventilacijski otvori poboljšavaju cirkulaciju zraka u sjedalu i time poboljšavaju udobnost sjedala,
  • zahvaljujući uskoj strukturi sjedala i kompaktnoj veličini, sjedala se mogu postaviti tri jedno do drugog u mnogim modelima automobila,
  • lako uklonjive, perive navlake za sjedala (nježno pranje na 30 stupnjeva, ne sušiti u sušilici),
  • presvlake za sjedala od recikliranog poliestera.

 

Dubina (mm): 430
Visina (mm): 830
Širina (mm): 480
EAN: 4000984312157

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: BRITAX ROMER Autosjedalica i-size 100-150 cm Kidfix M cosmos crna

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate