BRITAX ROMER Autosjedalica i-size 61-105 cm Dualfix Pro M night blue

Kôd proizvoda: BRITAX-RMER-1188299
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
359.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 10.10.2024

Opis

Dualfix Pro M – fleksibilnost i sigurnost iz svih kutova

Autosjedalica Britax Römer Dualfix Pro M prikladna je za djecu od oko 3 mjeseca do 4 godine (61-105 cm visine). Dualfix Pro M je fleksibilna autosjedalica koja vašem mališanu pruža sigurnost na svakom putovanju. Zahvaljujući rotaciji od 360°, sjedalo se može koristiti okrenuto prema natrag ili prema naprijed, što olakšava ulazak i izlazak iz automobila čak i na najužim parkirnim mjestima.

Značajke:

  • prikladno od rođenja do 4 godine (od 40-105 cm),
  • puno prostora za mala stopala,
  • poboljšana SICT zaštita od bočnog udara,
  • jednostavna montaža s Isofixom i potpornom nogom podesivom po visini,
  • naslon za leđa podesiv u 6 položaja,
  • udoban i zaštićen oslonac za glavu,
  • Sigurnosni pojas u 5 točaka, posebno mekani jastučići za ramena,
  • navlaka koja se lako skida i pere,
  • posebna zaštita za novorođenčad s umetkom za novorođenčad,
  • dimenzije: 74 x 44 x 48 cm,
  • težina: 12,5 kg.


4 godine udobnosti i mira
Djeca brzo rastu – u autosjedalici Dualfix Pro vaše dijete putuje udobno i sigurno od rođenja do 4 godine. Sjedalica ima 6 položaja nagiba (u svakom smjeru vožnje) i naslon za glavu u obliku slova V koji pruža zaštitu i prostor dok vaše dijete raste. Također možete jednostavno rotirati sjedalo iz bilo kojeg položaja, tako da ne morate smetati djetetu pri ulasku i izlasku.

Sveobuhvatna zaštita - bez kompromisa
S autosjedalicom Dualfix Pro sigurnost je na prvom mjestu. Budući da sjedalica premašuje zahtjevne specifikacije trenutnog industrijskog standarda (UN R129), vaše je dijete zaštićeno u svim mogućim situacijama na svakom putovanju. Dualfix Pro nudi optimalnu bočnu zaštitu, koja osigurava veću sigurnost u bočnim sudarima. Također ima inovativnu potpornu nogu i stabilnu pričvrsnu šipku koja štiti vaše dijete od svih udaraca. Tako možete mirno započeti sve obiteljske avanture.

Svi vrhunci u detaljima

Jednostavan za pričvršćivanje
Dualfix Pro značajka rotacije od 360 stupnjeva omogućuje brz i siguran ulazak i izlazak, bilo da je vaše dijete okrenuto prema naprijed ili unazad, leži ravno, sjedi uspravno ili između. I putovanje može početi!

Puno prostora za mala stopala
Pobrinite se da vaše dijete ima dodatnu zaštitu u slučaju nezgode: pričvrsna šipka Dualfix Pro sprječava prevrtanje dječje autosjedalice u slučaju sudara. Vješalica je optimizirana tako da je sada kraća i kompaktnija te nudi još više prostora za noge. Ovo je savršeno za duga putovanja i olakšava nošenje i spremanje.

Poboljšana zaštita od bočnog sudara
Zaštitite svoje dijete u slučaju bočnog sudara s integriranom tehnologijom zaštite od bočnog sudara SICT. To slabi sile nastale u sudaru i usmjerava ih od vašeg djeteta. Osim toga, pruža veću sigurnost pod svakim kutom, tako da nije potrebno podešavanje prilikom naginjanja ili rotacije sjedala.

Neovisni Isofix konektori za zaključavanje
Isofix priključcima za zaključavanje može se upravljati neovisno jedan o drugom i omogućiti jednostavnu instalaciju Dualfix Pro. Njima se može u potpunosti upravljati i mogu se brzo i sigurno postaviti bez oštećenja sjedala vašeg vozila. Instalacija je gotova brzo i možete početi.

Veća sigurnost za vaše dijete
Osigurajte najbolju zaštitu svom mališanu u slučaju frontalnog sudara: Uz Dualfix Pro vaše se dijete može dulje voziti okrenuto unatrag, što preporučuju stručnjaci. Čeoni sudari najčešća su vrsta nesreća. Stoga se pobrinite da vi i vaše dijete putujete što sigurnije. Autosjedalica okrenuta unatrag ravnomjerno raspoređuje silu udarca na glavu, vrat i ostatak tijela, štiteći vaše dijete od ozljeda.

Više podesivih položaja za odmor
Pobrinite se da vašem djetetu bude udobno i ugodno čak i na dugim putovanjima. Dualfix Pro ima različite položaje koji se lako podešavaju. Možete birati između 6 položaja okrenutih prema naprijed i 6 položaja okrenutih prema natrag kako bi vaše dijete moglo odmarati ili istraživati ​​svijet. Ako je vaše dijete sretno, i vi možete uživati ​​u putovanju bez stresa.

Duboka, zaštitna bočna školjka sjedala
Mekana podstavljena školjka sjedalice Dualfix Pro obavija vaše dijete u čahuru i štiti ga od siline udarca u slučaju sudara.

Udobna i zaštitna potpora za glavu
Pružite optimalnu zaštitu u slučaju bočnog sudara: naslon za glavu u obliku slova V dizajniran je da ograniči kretanje vašeg djeteta i tako zaštiti njegov vrat u slučaju sudara. Nudi dovoljno prostora i tijekom odrastanja. Naslon za glavu i pojas mogu se brzo i jednostavno podesiti u isto vrijeme, tako da je Vaše dijete potpuno udobno, bez obzira na veličinu.

Specijalni mekani jastučići za ramena
U slučaju sudara, pokreti vašeg djeteta smanjeni su zahvaljujući mekim posebnim jastučićima za ramena Dualfix Pro. Podstava osigurava da sustav pojaseva s 5 točaka sjedi još udobnije, a ako se prolije, čak se mogu ukloniti za pranje bez potrebe za posezanjem u sustav pojaseva.

Izuzetno siguran sustav pojaseva u 5 točaka
Zaštitite svoje dijete od teških ozljeda i odaberite autosjedalicu sa sustavom pojasa u 5 točaka. U slučaju sudara, pojas raspoređuje snagu udarca na svih 5 točaka - ramena, bokovi i između nogu - na zaštitnoj školjki sjedala.

Potporna noga podesiva po visini
Pomoću potporne noge podesive po visini, Dualfix Pro se može jednostavno ugraditi u vaše vozilo. Potporna noga daje autosjedalici dodatnu stabilnost iznad poda vozila i istovremeno smanjuje naginjanje sjedala. Lako čitljiv indikator također vam pokazuje kada je potporna noga čvrsto postavljena na pod vozila, čineći sigurnu instalaciju jednostavnom.

Lako uklonjiva i periva navlaka
S djecom u autu stvari ponekad mogu postati prilično kaotične. Lako je proliti piće ili razboljeti vašem djetetu od vožnje. Za te slučajeve Dualfix Pro ima navlaku za sjedalo koja se može prati u perilici i lako se uklanja bez potrebe za skidanjem pojasa. Tako možete ponovno brzo očistiti sjedalo - i možete nastaviti.

Dubina (mm): 740
Visina (mm): 480
Širina (mm): 440
EAN: 4000984912746

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: BRITAX ROMER Autosjedalica i-size 61-105 cm Dualfix Pro M night blue

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate