ECOM trostruki kućni filtar za vodu ECO TRIPLEX ¾" (84192)

Kôd proizvoda: 84192
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
219.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 01.11.2024

Opis

Trostruki kućni filter ZA vodu ECO TRIPLEX

Trokrevetni kućni filter EKO TRIPLEX idealno je rješenje za obradu vode na ulazu u zgradu i može se ugraditi neposredno iza vodomjera u stambenoj kući ili stanu. Omogućuje filtriranje pitke vode, zaštitu slavina, tuša, WC-a, kotla, perilice rublja, cjevovoda i drugih kućanskih aparata.

Mehanički filtarski uložak od 60 μm i magnetski neutralizator kamenca ugrađeni su u prvu filtarsku posudu. Filtarska posuda ima na dnu ugrađenu slavinu za ispiranje krutih čestica u vodi. Time se produljuje radni vijek mehaničkog filtarskog uloška, a smanjuju troškovi održavanja filtra. Mehanički uložak filtra zadržava u vodi sve krute čestice koje su veće od 60 μm. Magnetski neutralizator kamenca postavljen u sredini prve glave filtra namijenjen je zaštiti od kamenca i feromagnetskih čestica u vodi.
U drugoj filtarskoj posudi ugrađen je filtarski uložak s filtracijom od 25 μm, koji sprječava ulazak svih krutih čestica u vodu veću od 25 μm. Preporučena zamjena uloška je od šest do dvanaest mjeseci.
Filtarski uložak CARBON BLOCK 5 μm ugrađen je u treću filtarsku posudu, što je idealno rješenje za zaštitu vode od klora, pesticidnih insekticida, poboljšanje mirisa i okusa vode, uz zadržavanje svih krutih čestica većih od 5 mikrona. Preporučena zamjena uloška je od šest do dvanaest mjeseci.

Instalaciju treba izvoditi stručno osposobljena osoba. Prilikom ugradnje, filtar mora biti zabrtvljen teflonom. Ugradnja treba biti izvedena u zaobilaznom vodu. Obavezna je uporaba savitljivih crijeva!

Tehničke specifikacije:

  • Visina: 405 mm
  • Duljina: 405 mm
  • Širina (s nosačem): 155 mm
  • Priključak: 19,05 mm (3/4'')
  • Maks. radna temperatura: 30°C
  • Maks. radni tlak: 7 bara
  • Brtvljenje: s o-prstenovima

Obim isporuke

  • ključ filtra
  • zidni nosač filtra
  • vijke za montažu zidnog nosača na glavu filtra.
EAN: 3830017084192

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: ECOM trostruki kućni filtar za vodu ECO TRIPLEX ¾" (84192)

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate