ETA stolna miješalica Vital Blend Mini [ETA 2100 90000]

Kôd proizvoda: ETA-ETA210090000
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
119.90 €
153.68 €
Previous best price in the last 30 days: 153.68 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 01.11.2024

Opis

Vital Blend mini postat će vaš odličan partner za obuku. Savršeno će zgnječiti širok raspon sastojaka, a rezultat će biti lagani smoothie pun vitamina i vlakana. Za prave sportaše, miješat će odlične proteinske napitke - a vi ćete dobiti najbolje rezultate.

Vital Blend Mini iz ETA-e nije samo stolni mikser visokih performansi, već i multifunkcionalni alat koji miješa, preša, sjecka, drobi led, pomaže u pripremi sladoleda, namaza, maslaca od orašastih plodova, a prije svega je stručnjak za voćne i povrtne smoothieje – današnja tako popularna zdrava pića.

Zahvaljujući nadstandardnoj radnoj brzini do 28.000 o/min i velikoj snazi od 1500 W, čak i tvrdi sastojci poput cikle ili kikirikija glatko se zgnječe u nekoliko sekundi. S obzirom na kratko vrijeme obrade, Vital Blend Mini izvrstan je za pripremu sirove hrane.

Poseban nož sa šest oštrica od nehrđajućeg čelika BlendeX može postići nevjerojatnu brzinu od 420 km/h. Brzinu možete sami regulirati pomoću regulacijskog kotača. Naravno, ima i pulsni prekidač.

Veliki spremnik zapremine 2 l izrađen je od visokootpornog Tritana – bezopasnog materijala (bez BPA), koji je izvorno razvijen u medicinske svrhe. Ne upija mirise ili okuse. Brtveni poklopac osigurava da svi sastojci ostanu u spremniku, a uz pomoć uklonjivog mjernog spremnika sastojci se mogu dodati i tijekom miješanja. Za razliku od konvencionalnih stolnih miješalica, Vital Blend Mini opremljen je praktičnim klipom za guranje, kojim se sastojci mogu pomicati prema nožu kako bi se potpuno i ravnomjerno zgnječili.

Čišćenje je vrlo jednostavno – dovoljno je napuniti spremnik vodom s dodatkom deterdženta, izliti ga i isprati. Također je moguće ukloniti nehrđajući nož tako da se ispod njega ne nakupljaju komadi hrane.

Vital Blend Mini naći će svoje mjesto u svakom kućanstvu, ali prije svega dobro će doći svima koji žive aktivan život i brinu o svom zdravlju. Zbog svoje iznimne radne brzine obrađuje voće i povrće na način da je tijelo u stanju mnogo bolje apsorbirati vlakna, klorofil, minerale i antioksidanse koji se oslobađaju tijekom ovog mehaničkog miješanja (pri visokim zavojima). Vital Blend Mini odlično radi svoj posao nazivaju se i dijetalna vlakna, koja su prekrivena obično neiskorištenim nadzemnim dijelovima korjenastog povrća i sadrže velike količine kvalitetnih hranjivih tvari. Za razliku od sokovnika, također može obraditi kore i zrna nekih plodova, koji su također vrlo bogati hranjivim tvarima. Gnječi mnogo više od samog voća i povrća. Vital Blend Mini odličan je za pripremu kremastih biljnih mlijeko (na primjer od zobenih pahuljica, orašastih plodova, kokosa, badema ili riže). To će posebno cijeniti osobe koje ne podnose laktozu ili su alergične na mliječne bjelančevine, tj. ne mogu piti mlijeko životinjskog podrijetla. Naravno, možete pripremiti i zdrave grickalice za djecu. Brza doza energije u obliku voćnog ili povrtnog smoothija obogaćenog proteinskim prahom, orašastim plodovima, ječmom u travi, chia sjemenkama ili zobenoj kaši možete uživati prije bilo kakve fizičke aktivnosti. U Vital Blend Mini možete za nekoliko trenutaka pripremiti i tekuće tijesto za palačinke ili vafle. Večer možete uljepšati osvježavajućim koktelom ili sladoledom.

Vital Blend Mini sigurno se neće izgubiti ni u jednom kućanstvu.

Tehničke specifikacije:

  • Kapacitet glavnog spremnika: 2 l
  • Radna brzina: 28.000 o/min
  • Tipka za pulsiranje: da
  • Besprijekorno upravljanje
  • Materijal spremnika: tritan
  • Snaga miješalice: 1500 W

Jamstvo: 2 godine (mogućnost produljenja jamstva na 5 godina (odnosi se samo na motor miješalice) kliknite na REGISTRACIJA)

Dubina (mm): 395
Visina (mm): 332
Širina (mm): 230
EAN: 8590393260478

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: ETA stolna miješalica Vital Blend Mini [ETA 2100 90000]

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate