FREEON autosjedalica Opal, iSize 40-150 cm, crna

Kôd proizvoda: FREEON-1173463
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
229.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 12.11.2024

Opis

Jedna od najprodavanijih autosjedalica u našoj ponudi! 

Opal i-Size je moderno dizajnirana autosjedalica koja impresionira ne samo svojim izgledom već i naprednom tehnologijom sigurnosti i udobnosti te jednostavnošću korištenja. Zbog mogućnosti podešavanja visine naslona za glavu i leđa, pogodan je kako za bebe od visine 40 cm tako i za malu djecu do visine 150 cm ili prema novom pravilniku do visine djeteta od 140 cm. Kako odgovara standardu i-Size, ugrađuje se u vozilo pomoću Isofix i Top Tether sustava, a ima i dodatnu zaštitu u slučaju bočnog sudara. Odlikuje se mogućnošću rotacije odn Rotacija sjedala za 360°, skidiva i periva navlaka i izuzetna udobnost za duga putovanja. 

Iznimna sigurnost i udobnost u svako godišnje doba, na svakom kilometru 

Autosjedalica Opal i-Size djetetu pruža iznimnu sigurnost i udobnost u svakom razdoblju djetinjstva, na svakom kilometru. Pogodan je za svakodnevnu kratku vožnju do vrtića ili školi i kući kao i za duža putovanja na odmor ili putovanja. Odličan je izbor za roditelje koji tijekom cijelog djetinjstva žele koristiti samo jednu autosjedalicu, jer je prikladna od rođenja do djetetove visine od 140 cm, što je otprilike do djetetove 12. godine. Najnoviji standard i-Size pruža najbolju moguću zaštitu u području sigurnosti prometa u slučaju sudara, a također ne dopušta greške prilikom postavljanja autosjedalice u vozilo. 

Njegova posebnost je 360° rotirajuće sjedalo same autosjedalice, što roditeljima znatno olakšava sjedenje djeteta u vozilu, odijevanje ili svlačenje, a po potrebi i hranjenje. Ako želite biti bezbrižni tijekom vožnje, autosjedalica FreeON Opal i-Size pravi je izbor. 

Neka vas njegove iznimne karakteristike uvjere:

  • prikladno od 0 do 12 godina ili. od 40 do 140/150 cm 
  • odgovara i-veličini i standard ECE 129
  • postavljanje autosjedalice u auto: Isofix sustav + Top Tether pojas za pričvršćivanje
    • Autosjedalica Opal i-Size omogućuje vožnju unatrag i okrenut prema naprijed instalacija
      • ugradnja u suprotnom smjeru vožnje koristi se u razdoblju između 40 i 105 cm visine djeteta, što je od rođenja do njegovih 18 kg (vezanje djeteta sigurnosnim pojasom u 5 točaka autosjedalice) i
      • ugradnja u smjeru vožnje od 76 do 140/150 cm visine djeteta, što je okvirno za težinu djece od 15 do 36 kg (vezanje djeteta pojasom u 3 točke). 
  • Autosjedalica nudi Sustav 360° rotacija sjedala
  • naslon za glavu visina se može podešavati u čak 15 različitih položaja, što omogućuje optimalno pristajanje na visinu djeteta i time štiti njegovu glavu
  • nagib unatrag može se podesiti u 4 različita položaja, što djetetu omogućuje maksimalnu udobnost, čak i ako zaspi tijekom vožnje
  • uklonjivi reduktor za optimalno prilagođavanje veličini bebe u samoj autosjedalici
  • lako uklonjiva i periva navlaka za autosjedalicu za zaštitu sjedalice
  • podesive (i uklonjive) sigurnosne pojaseve, koji se mogu skinuti nakon što dijete dostigne visinu od 76 cm, jer se dijete može početi vezati pojasom automobila.
  • Veličina autosjedalice:
    • dimenzije: 43,5 x 58,5 x 51,5 cm
    • težina: 14 kg
  • dostupan u crnoj i sivoj boji 
  • Jednostavna i sigurna montaža u vozilo

Autosjedalica Opal i-Size zadovoljava i-Size standard, što djetetu osigurava još veću sigurnost tijekom vožnje. Autosjedalice su prema ovom standardu grupirane prema tjelesnoj visini i dobi, a ne više prema tjelesnoj težini. Stoga je potrebno koristiti autosjedalicu postavljenu suprotno od smjera vožnje, odnosno između visine djeteta od 40 do 105 cm (do 15 kg). U ovom trenutku, 360° rotacija sjedalice je više nego odlična, jer omogućuje jednostavno postavljanje djeteta u sjedalicu. Od visine od 76 cm do 140/150 cm autosjedalicu postavite u smjeru vožnje. 

Zašto odabrati FreeON autosjedalicu? 

Zadovoljna djeca najvažniji su kriterij za ugodnu i mirnu vožnju automobilom. Naša linija FreeON CAR nudi raznoliku ponudu autosjedalica za novorođenčad i stariju djecu, koje spajaju izvrsnu kvalitetu, bezuvjetnu udobnost i elegantan izgled. Postoji mnogo modela na izbor, prikladnih za svaku fazu odrastanja djeteta, a autosjedalice su udobne, jednostavne za korištenje i u skladu s najnovijim standardima sigurnosti u prometu.

FreeON je brend dječje opreme koji prati trendove i potrebe suvremenih roditelja. 


Dubina (mm): 530
Visina (mm): 580
Širina (mm): 430
EAN: 3830075049645
Priporočena starost: od rođenja do 12 godina
Nosivost: od 0 do 36 kg
Priporočena višina: od 40 do 150 cm

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: FREEON autosjedalica Opal, iSize 40-150 cm, crna

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate