FREEON krevetić Bliss s ladicom sivi

Kôd proizvoda: FREEON-1181245
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
124.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

Omogućite svom djetetu ugodan san uz krevetić FreeON Bliss!

FreeON krevetić Bliss dizajniran je kako bi vašoj bebi pružio ugodan i siguran san od rođenja nadalje i do 9 kg težine. Potrebno je prestati koristiti krevetić kada dijete počne ustajati ili sjedati. S pričvršćenim remenima sigurno ćete pričvrstiti krevetić Bliss za svoj krevet. Time ćete svom djetetu moći cijelo vrijeme nuditi svoju blizinu.

Spavanje u krevetiću Bliss također je udobnije zahvaljujući mekano podstavljenim stranicama kreveta. S mrežicom ušivenom sa svih strana osigurali smo bolju prozračnost u krevetu.

Krevetić Bliss prikladan je za različite krevete, jer se može postaviti na čak 5 različitih visina, od 45 do 60 cm. Dječji krevetić Bliss može se koristiti i kao krevet za jednu osobu. Kako bi kretanje po sobi bilo još lakše, krevetić ima četiri kotača s funkcijom zaključavanja za dodatnu sigurnost.

Praktična ladica, koja se nalazi ispod kreveta, omogućuje vam da uvijek imate potrebne dodatke pri ruci. Uz krevetić dolazi i prijenosna torba u koju možete spremiti krevetić kako bi vas krevetić mogao pratiti na svakom putovanju.

Krevetić je modernog dizajna s metalnim okvirom, a noge koje daju izgled drva daju elegantniji izgled. S krevetićem Bliss stvorit ćete sigurno i ugodno okruženje za svoju bebu, a sebi omogućiti mirniji san.

Dubina (mm): 940
Visina (mm): 780
Širina (mm): 700
EAN: 3830075049584

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: FREEON krevetić Bliss s ladicom sivi

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate