FREEON prijenosna sklopiva stolica, Sovice

Kôd proizvoda: FREEON-1170503
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
48.15 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 07.11.2024

Opis

Usredotočili smo se na sklopivi stolac FreeON Levi praktičnost, sigurnost i udobnost, zadovoljiti potrebe suvremenih roditelja.
Ovaj tabure jednostavan je za korištenje i pruža iznimnu funkcionalnost koja vam omogućuje jednostavno prilagođavanje različitim situacijama.

Jedna od ključnih prednosti stolice Levi je njezina lako sklapanje. Lako se sklapa i zauzima minimalan prostor, što vam omogućuje da ga nosite sa sobom kamo god idete. Bilo da idete na odmor, u posjet prijateljima ili se jednostavno krećete po kući, stolica Levi je uvijek pri ruci, spremna za vaše potrebe.
Stolica Levi prilagođava se Vašim željama. Možete ga koristiti kao samostalnu mini stolicu ili ga jednostavno pričvrstiti na postojeću blagovaonsku stolicu pomoću priloženih traka. To vam daje fleksibilnost i korištenje u različitim okruženjima, kako kod kuće tako iu pokretu.

Stolica je prikladna za djecu od 6 mjeseci.

Kako bi korištenje bilo sigurnije, uključena je i FreeON stolica Levi Sigurnosni pojas u 3 točke. Osim toga, dodali smo uklonjivi jastuk koji pruža dodatnu udobnost i potporu tijekom sjedenja.
Kako bismo olakšali čišćenje, uključili smo uklonjivu ladicu koja se lako može ukloniti ili pričvrstiti natrag.

FreeON sklopivi stolac Levi može se lako i brzo prilagoditi 4 različite visine, što vam omogućuje da ga prilagodite različitim stolovima ili površinama. Vaše će dijete uvijek sjediti udobno i na pravoj visini, što potiče pravilno držanje tijekom obroka.

Za najbolje trenutke sa svojim djetetom odaberite FreeON sklopivu stolicu Levi. Stolica ima sve što je potrebno za udobno, sigurno i ugodno hranjenje.

  • Lako se sklopi
  • zauzima vrlo malo prostora
  • Sigurnosni pojas u 3 točke
  • može se pričvrstiti na blagovaonski stolac (minimalne dimenzije blagovaonskog stolca: širina 39cm, dubina 34cm i visina 32cm)
  • može se koristiti kao samostalna mini stolica
  • uklonjivi pladanj s prostorom za bocu ili čašu
  • jastuk za sjedenje s modernim printom
  • podesiva na 4 različite visine
Dubina (mm): 350
Visina (mm): 500
Širina (mm): 350
EAN: 3830075049560

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: FREEON prijenosna sklopiva stolica, Sovice

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate