FREEON termo boca 480 ml muca roza

Kôd proizvoda: FREEON-1173952
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
13.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

FreeON termos boca je sve što vam treba za bezbrižne šetnje s kolicima ili za duža putovanja. Bočica sadrži do 480 ml tekućine, što će biti dovoljno i za duže putovanje.

Termalna boca FreeON može se koristiti na dva načina. Po želji možete odvrnuti poklopac i izliti tekućinu ili otpustiti štitnik i jednim klikom otvoriti poklopac ispod kojeg se nalazi nastavak za usta za lakše ispijanje. Dobro brtvljenje i štitnik pružaju dobru zaštitu od prolijevanja ili curenja tekućine iz boce kada se ne koristi. FreeON termo boca pogodna je za korištenje u svim godišnjim dobima. Možete ga napuniti toplom ili hladnom tekućinom. Zahvaljujući dvostrukoj stijenci od nehrđajućeg čelika, tekućina će zadržati svoju temperaturu dugo vremena. Topli sadržaj će zadržati temperaturu do 12 sati, a hladan sadržaj do 24 sata.

Vrlo je važno da djeca ostanu hidrirana. Kako bi djeci korištenje bilo što zanimljivije, bočice sa simpatičnim 3D dječjim motivima dostupne su u tri različite boje (roza, siva, bež).

Dubina (mm): 60
Visina (mm): 220
Širina (mm): 60
EAN: 3830084380692

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: FREEON termo boca 480 ml muca roza

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate