HAMA "Ergonomic" podloga za miš, crna

Kôd proizvoda: HAMA-00054779
Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
17.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 11.10.2024

Opis

Znate onaj osjećaj - bol u mišjoj ruci koja se širi sve do leđa? Ovo je ekvivalent teniskom laktu za ljude koji rade za radnim stanicama na računalu. Podloga za miša s integriranim naslonom za ručni zglob rasterećuje vašu ruku, ali i leđa, jer tada više niste u napetom položaju.

  • Memorijska pjena savršeno se prilagođava obliku zapešća tijekom uporabe kako bi se spriječila bol u zapešću
  • Podstava smanjuje točke pritiska i tako sprječava bol u zapešću
  • Podloga za miša s ergonomskim naslonom za ručni zglob pruža udobnost i stabilnost

Dio ergonomskog radnog prostora

Desna podloga za miša

Boli li vas zglob, od ruke pa sve do leđa? Teško je vjerovati da bi mali okidač mogao biti uzrok - vaš računalni miš! Ergonomija radnog mjesta uključuje više od pravilnog položaja stola i uredske stolice: postoji mnogo malih stvari koje igraju jednako važnu ulogu. Kada ste za računalom - u uredu, kod kuće ili u pokretu - cijeli dan držite miša u ruci. Provjerite svoje držanje od nožnih prstiju do leđa. Savijen i zavezan? Onda je krajnje vrijeme za ergonomsku podlogu za miša koja će olakšati napregnute mišiće i tetive.

Ergonomska podloga za miša

Zbogom, mišja ruko

Mnoge podloge za miša ukrašavaju stol šarenim motivima koji pomažu kod kreativnosti. Ali sve je uzaludno ako ste svi zbrkani i završite s glavoboljom i daleko ste od sebe kreativnog. Obične, ravne podloge za miša često povećavaju grčeve u zapešću—rezultat: tendinitis i opće poznata "mišja ruka" (medicinski izraz je "sindrom ponavljajućeg naprezanja ozljede") uzrokovana mnogim malim, identičnim pokretima. Prebacite se na zdraviji život s našom ergonomskom podlogom za miša: nema napetosti i svoj posao možete obaviti opuštenim trešenjem zapešća. Posebnost naše "ergonomske" podloge za miša je podstavljena visina naslona za ručni zglob. Vaše zapešće podupire naslon za ruku tako da se ne može saviti i ostaje u prirodnom, ravnom položaju. Osim toga, debela, udobna podstava i punjenje od memorijske pjene smanjuju točke pritiska i povezanu bol u zapešću, koja se u najgorem slučaju može proširiti sve do leđa. Neklizajuće, gumirano dno pruža stabilnu potporu mišu i ruci, tako da opet ostajete u udobnom položaju.

Čistoća će učiniti da se osjećate dobro

Ugodan radni prostor u kojem se osjećate ugodno i uživate u radu također je čist radni prostor. Na masnim, zamrljanim jastučićima nema mjesta za miša. Robusna površina naše podloge za miša s naslonom za ruke može se čistiti vlažnom krpom od mikrovlakana, tako da nikakve masne mrlje neće narušiti vaš lijepi novi, ergonomski radni prostor.

Uvijek se kreći

Osim korištenja ergonomskih radnih alata, postoje stvari koje možete učiniti sami kako biste osigurali da ruka miša ne udari. Vježbajte vježbe za ruke: češće odmičite ruku od miša, pomičite i ispružite prste, rotirajte zglob kružnim pokretima. Držeći miša što je moguće bliže tijelu—drugim riječima, minimalnim istezanjem pregiba ruke—činite i nešto za dobro držanje u radnom prostoru.

Informacije o Proizvodu

  • Za udobniji rad na radnoj stanici
  • Udobne presvlake
  • Fleksibilna površina tkanine
  • Neklizajuća donja strana presvučena gumom

Što je u kutiji?

  • 1 "Ergonomska" podloga za miša

Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)

  • crna boja
  • Dizajn/motiv: Ergonomija
  • Linija: Ergonomska
  • Odjel proizvoda: PC i prijenosno računalo
  • Nijansa boje: crna

Fizička svojstva

  • Materijal: likra, memorijska pjena, poliuretanski (PU) elastomer, stiren butadien guma (SBR)

Veličina i težina

  • Širina x dubina x visina: 21,5 x 25,5 x 2,1 cm

Područje upotrebe

  • Posebno pogodan za: laserske miševe, optičke miševe
EAN: 4007249547798

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HAMA "Ergonomic" podloga za miš, crna

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate