HAMA "Fit Track 3910" Fitness tracker, vodootporan, puls, kisik u krvi

Kôd proizvoda: HAMA-00178603
Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
35.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 31.10.2024

Opis

Od dubokog sna preko svakodnevne rutine do vremena vježbanja: "Fit Track 3910" fitness tracker izgleda dobro, pridružuje se tečajevima plivanja, maratonima i jogama, a nudi i korisne analize vašeg zdravstvenog stanja. Savršen svakodnevni suputnik, uvijek na vašem zapešću!

  • Nikad više ne propustite nijednu poruku: obavijesti putem alarma vibracije i zaslona za pregled poruka za WhatsApp, Facebook, SMS, pozive, e-poštu i još mnogo toga
  • Bilo na kiši ili u bazenu: IP68 ocjena znači da je vodootporni fitness tracker prikladan za sve aktivnosti u i na vodi
  • Klizite poput pametnog telefona: 1,05-inčni Full Touch LCD zaslon u boji za brzi pregled svih funkcija
  • Trčanje, plivanje ili joga: postoji 14 vrsta sportova koji se mogu spremiti na fitness tracker - lako možete dobiti analize specifične za svaku vrstu sporta
  • Pratite otkucaje srca 24 sata dnevno: neprekidno mjerenje otkucaja srca čak i tijekom odmora i sna
  • Slatki snovi ili misli koje vam se vrte po glavi: uz funkciju analize sna točno znate kako su podijeljene vaše faze dubokog sna, snova i budnosti
  • Mjerenje kisika u krvi: Mjeri kisik u krvi kada se aktivira
  • Sa zvukom sve radi bolje: upravljajte glazbom sa svog pametnog telefona preko fitness sata, npr. Start/Stop, sljedeća pjesma i prethodna pjesma
  • Ovo je aplikacija na koju se možete osloniti: "Hama FIT move" je testiran za osiguranje kvalitete i svaka funkcija je temeljito provjerena u Njemačkoj
  • Svaka kap znoja se računa: fitness sat automatski detektira kada ste dugo vježbali i bilježi to odmah nakon potvrde
  • Nema više ležanja na kauču: podsjetnik za vježbu tjera vas na novu vrhunsku izvedbu nakon unaprijed određenog vremena
  • Dnevni cilj od 10 000 koraka: Pratite točno koliko koraka napravite u danu pomoću brojača koraka
  • Sportska dnevna kalorijska bilanca: pogledajte na ekranu koliko ste kalorija ukupno potrošili i kada ste potrošili najviše kalorija
  • 6-dnevno vrijeme rada - jedno punjenje baterije: Zabilježite do 6 dana aktivnosti uz samo jedno punjenje baterije i budite spremni za svoj sljedeći izazov nakon samo 1,5 sata punjenja

Kompaktan, precizan, vodootporan: ovo je "Fit Track 3910"

Sportski sat s mjeračem otkucaja srca i pedometrom, funkcijama podsjetnika i još mnogo toga.

Živjeti zdravije, više se kretati? Da ova odluka konačno više nije uzaludna, sada ima pravde motivator za svaki trenutak - jednostavno tu i uvijek na vašem zapešću. Hama "Fit Track 3910" je fitnes tracker savršeni svakodnevni pratilac za vas ako želite uložiti (više) truda u svoje zdravlje i također želite ići više milje kada su u pitanju značajke.

Sat za fitness s punim dodirnim zaslonom

Sve na vidiku, sve pod kontrolom

Pun kolor i intuitivan: moderan uređaj za praćenje fitnessa ima jednostavan za korištenje 1,05-inčni LCD zaslon osjetljiv na dodir i dolazi s mnogim značajkama koje obogaćuju vaš svakodnevni život. Prikaz WhatsAppa i drugih obavijesti te praktična funkcija snimanja samo su početak. Veliki ekran fitness tracker "Fit Track 3910" pruža potpuni pregled svih važnih podataka - čak i tijekom treninga. U isto vrijeme imate potpuno ovladavanje glazbenim kontrolama, bilo da trenirate za polumaraton ili klizanje. Nema više dosadnih pritisaka na tipke, sve relevantne informacije su vam na dohvat ruke.

Osim sportskog izgleda, jest VISOKA UDOBNOST NOŠENJA naravno da nije zapostavljeno. posebna narukvica za fitness sportski sat dizajniran je za svakodnevnu upotrebu i za sport. Drugim riječima, ultra lagan, ugodan na koži i idealan za duže nošenje i trening. Savršeno za vaš novi zdrav i aktivan stil života!

Praćenje fitnessa s monitorom pulsa i otkucaja srca

Pravovremeno prepoznavanje ograničenja stresa – tijekom treninga i pod stresom

Od polaganog jutarnjeg buđenja, preko svakodnevnog stresa i sportskih treninga, do odmora i dubokog sna noću: ovisno o dobu dana, naš otkucaj srca doživljava mnoge uspone i padove. Pravi monitor otkucaja srca pruža važne informacije o našoj trenutnoj kondiciji i zdravstvenom stanju brzo i u stvarnom vremenu. Hvala vam integrirani senzor, može biti fitness tracker snimanje otkucaja srca - 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu - i pokazati povijest u aplikaciji. Nema neudobnog remena za prsa na putu jer se mjerenje vrši izravno na zapešću.

Možete se jednostavno registrirati s monitorom otkucaja srca važni alarmni signali tijela brže: posljedično

  • možete se zaštititi od preopterećenja.
  • možete odmah reagirati na akutni stres.
  • jednostavan za korištenje intenziteta - za idealan učinak treninga

Ovisi o vašem cilj obuke - bilo da gradite izdržljivost ili sagorijevate masnoće - puno je lakše točno očitati otkucaje srca i trenirati u zoni optimalnog otkucaja srca. Ovisno o vašem trenutnom otkucaju srca, vaša dnevna rutina vježbanja postaje još učinkovitija.

Izmjerite zasićenost kisikom, ispravno protumačite analizu

Zašto možete - i trebate - mjeriti kisik u krvi svojim fitness satom

Tepisi sadržaj kisika u krvi također daje značajno i relativno rani znakovi trenutnog zdravstvenog stanja. Kod točnog mjerenja i zdravih ljudi, standardna vrijednost zasićenja kisikom je 95% do 99%. Ako je ova vrijednost niža - tj. krvlju se prenosi manje kisika - to može ukazivati ​​na razvoj tegoba i njihove uzroke. Oni mogu biti, primjerice, izravno povezani s plućima, kao što su prvi znakovi astme ili apneje za vrijeme spavanja ili vrtoglavice, poremećaji kardiovaskularnog sustava ili čak srčane mane.

Ne brini. bez nadzora 24 sata Vrijednosti SpO2 s pametnim satom - makar samo radi štednje baterije. Naravno, niti jedan fitness mjerač kisika u krvi ne može zamijeniti posjet liječniku opće prakse ili specijalistu. Međutim, učinkovitost i djelotvornost funkcije pluća - kao i kod drugih organa - toliko su bitni sastavni dijelovi fizičkog zdravlja da brza usporedba satova još uvijek može pružiti korisne informacije. S "Fit Track 3910" uređajem za praćenje fitnessa, zasićenost krvi kisikom ne mjeri se niti u jednom trenutku i primajte vrijedne zdravstvene informacije izravno i jednostavno na svom pametnom telefonu. Sljedeći strategije. za mjerenje zasićenosti krvi kisikom pokazali su se posebno učinkovitima:

  • Jedno mjerenje tijekom dana tijekom faza odmora
  • Mjerenje u posebnim situacijama tijekom fizičkog napora, npr. nakon treninga ili penjanja uz stepenice
  • Redovito praćenje sna

Jednostavno se više odmorite zahvaljujući uređaju za praćenje spavanja

Kako bolje spavati zahvaljujući monitoru otkucaja srca s analizom sna

A Dobar san. je jedan od najvažnijih čimbenika zdravlja. Kako bi bili u formi i produktivni tijekom dana, većina ljudi treba između 6 i 8 sati sna. Naravno, to se razlikuje od osobe do osobe – i šire trajanje sna, kvaliteta sna Hama "Fit Track 3910" također je ključan jer vam omogućuje precizno praćenje sna, snimanje faze dubokog sna, sanjanja i jave Detaljno.

Želite li ujutro znati koliko ste dobro spavali, odgovor ćete dobiti odmah uz analizu sna. Sa sinkronizacijom Aplikacija "Hama FIT Move". s fitness trackerom dobivate potpuni uvid i važna polazišta o tome kako razviti zdraviji ritam spavanja. Tako je lako spavanje učiniti pametnim.

Najviša IP klasa zaštite: ovaj multi-sport sat doista je svestran

"Fit Track 3910" otporan je na prašinu i vodu

Pametni gadgeti ne podnose kišu? Suprotan: vodootporan "Fit Track 3910" fitnes tracker ne samo da bez napora podnosi prskanje vodom i kišu. Hvala vam Razina zaštite, možete trčati čak i po najgorem vremenu - ili skočiti ravno pod tuš nakon treninga. Želite li se nakratko osvježiti tijekom ugodnog ljetnog trčanja po jezeru, s povjerenjem to možete učiniti. Također uranjanje ne može oštetiti Hama vodootporni mjerač fitnessa: u opsežnim testovima, sportski sat se testira 30 minuta na dubini od 5 metara. Fitnes sprava za zapešće više nije mana kada je riječ o plivanju i vodenim sportovima općenito.

Štoviše: ostanite kreativni i držite se neobičnijih vodenih sportova. Iako "samo" 14 sportova možete odabrati u aplikaciji, stvarno možete pratiti bilo koju aktivnost koji vam pada na pamet pod "Ostalo", od vaterpola do ronjenja s disalicom do surfanja - ili od biciklizma i motokrosa do boulderinga. To je zato što klasa zaštite IP68 ne znači samo da Hama "Fit Track 3910" vodootporan i zaštićen od kontinuiranog potapanjaoni su također otporan na prašinu. To čini sportove na otvorenom, pa čak i kredu za bolje prianjanje pri penjanju lakšim.

Pametan trening, pametan život

Puno pametnih dodatnih značajki na brodu

Fitness tracker "Fit Track 3910" ne samo da dobro izgleda - i može se prilagoditi individualnom stilu - nego je također kompaktni svestrani uređaj. Fitnes sat nudi posebno korisne dodatne funkcije za sport i svakodnevni život, bilo za zdrave navike ili bolje planiranje.

Obavijesti: sve je odmah na vidiku

Praktično je kada možete jednostavno vidjeti svoj pametni sat za dolazne pozive i WhatsApp obavijesti - bez potrebe da godinama kopate po džepu tražeći svoj mobilni telefon. Hama "Fit Track 3910" ne samo da vas obavještava o novim porukama. Jednostavno nazovite Okvir za prikaz poruke izravno na LCD zaslon osjetljiv na dodir i odmah ćete znati koliko je poruka zapravo važna. Također je moguće neometano raditi i trenirati bez ometanja: u ovoj situaciji Ne obaziri se na put je alat izbora.

Pronađite svoj mobitel: Brže pronađite svoj uređaj

Jeste li se opskrbili mobitelom? Ne brinite: ako značajka pretraživanja telefona je aktiviran u aplikaciji, možete pokrenuti pretragu putem trackera. Jer ako su uređaj za praćenje fitnessa i pametni telefon međusobno povezani, samo moraju biti u dometu Bluetootha: mobilni telefon se čuje i vibracije.. Posebno praktično: vibracije rade čak i ako je, na primjer, pametni telefon stalno u tihi način rada a ni klasična zvonjava više ne bi pomogla u pronalasku mobitela.

Pijte dovoljno vode: ostanite dobro hidrirani zahvaljujući podsjetnicima za piće

Mnogima je teško Pijte dovoljnu količinu vode, - bez obzira na ljetne vrućine ili prehlade i slično. Općenito pravilo za količinu vode koju biste trebali popiti je 30 ml po kilogramu tjelesne težine. Dnevna količina pića za osobu tešku 75 kg je npr. 2,25 l. Ali: ako želimo da tijelo apsorbira isporučenu tekućinu, moramo piti manje, ali češće. Sa svojim praktičnim podsjetnikom za piće, Hama "Fit Track 3910" pomaže vam da stavite pošumljenost na bocu za znanstvenike.

Probudite se uz pametni sat: budilicu s vibracijama na zapešću

Kada je narukvica vibrira na zapešću, budilica ima sasvim novu moć uvjeravanja. Čak ni jutarnje nesvijesti ne mogu izbjeći ovo: s fitness trackerom gotovo uopće ne ustajete iz kreveta - ostavljajući više vremena za zdrave rutine i dovoljno odmora ujutro. integrirana budilica na narukvici čini život osjetno lakšim - a vječnom odgodi nekoliko alarma jedan za drugim konačno je došao kraj.

Vremenska prognoza: Dobro opremljen za svaku avanturu

Bilo da ste na putu na posao ili prije putovanja na drugo mjesto: poznavanje kakvo će biti vrijeme nije važno samo za trčanje i druge sportove na otvorenom. Dovoljan je letimičan pogled na Hama "Fit Track 3910" da odmah znate treba li vam kišobran uopće ili se sprema snijeg i jak vjetar. Bez obzira na to što vas čeka: s fitness trackerom, uključujući informacije o vremenu, možete se prilagoditi svemu.

10 000 koraka: u pokretu s podsjetnicima za kretanje

Naravno, sve to sjedenje je nezdravo - ali tko razmišlja o stalnom dovoljnom vježbanju? podsjetnik za vježbanje u fitness trackeru osigurava da uvijek ustanete i protegnete se između. I imate još jednu prednost: hvala prepoznavanje aktivnosti, vaš se trening automatski bilježi. Stepenice umjesto lifta, kratka šetnja do posla: svaki korak se računa na putu do cilja!

Informacije o Proizvodu

  • Pametni sat i uređaj za praćenje fitnessa s funkcijom alarma za praćenje i optimizaciju fizičkih funkcija za zdrav način života i aktivno bavljenje sportom
  • Postavite sportske ciljeve pomoću mjerača vremena ili štoperice, npr. 15 minuta penjanja uz stepenice ili sprinta - također se računa s pedometrom
  • Potpuno povezan: u kombinaciji s Google Fit, Apple Health i Strava, dobivate još više analiza za zdrav način života
  • Svjetlina ekrana je podesiva tako da se može prilagoditi svim svjetlosnim uvjetima
  • Pravi zaslon za svakoga: možete birati između različitih formata zaslona i mogućnosti izrade vlastite pozadinske slike
  • Zaslon se aktivira pomicanjem ruke prema gore
  • S funkcijom plamenika: zaslon svijetli do pune svjetline
  • Nježno se probudite uz vibracije
  • Više nikada ne dopustite da vas kiša ili snijeg iznenadi uz integriranu vremensku prognozu
  • Ne uznemiravaj način, tako da te ništa ne ometa, ni tijekom sporta ni u uredu
  • Pronađite izgubljeni pametni telefon pomoću funkcije pretraživanja telefona
  • Zahvaljujući podsjetniku za piće, osigurajte idealnu ravnotežu tekućine
  • Mjerenje razine stresa s varijabilnošću otkucaja srca
  • Pametni sat koji vam čak pomaže da se opustite: kada je razina stresa visoka, napravite neke vježbe disanja i vratite osjećaj smirenosti
  • Praktično punjenje: USB A priključak integriran je izravno u sportski sat, tako da se može bežično puniti na računalu, prijenosnom računalu itd.
  • Posebna fitness traka, lagana i udobna za nošenje

Što je u kutiji?

  • 1 uređaj za praćenje fitnessa "Fit Track 3910".
  • Korisnički priručnik

Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)

  • crna boja
  • Nijansa boje: crna

Fizička svojstva

  • Dodatne značajke: otkrivanje aktivnosti, sat, brojčanici, način rada Ne uznemiravaj, podsjetnik za piće, senzor dodira prstima, svjetiljka, menstrualni ciklus, podsjetnik na kretanje, upravljanje glazbom, obavijesti, pedometar, pretraživanje telefona, način opuštanja, podesiva svjetlina zaslona, ​​sportski načini rada, štoperica , Timer, Uhr, Prikaz vremena
  • Ekran: 1.05"-LCD
  • IP klasa zaštite: IP68 (zaštita od prodora prašine i trajnog potapanja)
  • Materijal: polikarbonat (PC), termoplastični poliuretan (TPU)
  • Funkcija mjerenja: prosječni broj otkucaja srca, kisik u krvi, potrošene kalorije, udaljenost, broj otkucaja srca, SWOLF, spavanje, brzina, stres, tempo, vrijeme treninga
  • Posebnost: Vodootporan
  • Tip: Pulse / sportski sat

Veličina i težina

  • Visina: 12 mm
  • Duljina: 244 mm
  • Minimalna duljina remena: 97 mm
  • Maksimalna duljina trake: 110 mm
  • Težina: 25 g
  • Širina 20 mm

energije

  • Vrsta baterije: Litij polimer baterija
  • Maksimalno trajanje baterije: 6 dana
EAN: 4047443455666

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HAMA "Fit Track 3910" Fitness tracker, vodootporan, puls, kisik u krvi

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate