HAMA "Mini" WLAN utičnica, za upravljanje glasom/aplikacijom, za naknadnu ugradnju, 3.680 W, 16

Kôd proizvoda: HAMA-00176573
Ima na zalihama
15.90 €
Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 01.10.2024

Opis

Upravljajte svojim električnim uređajima pomoću aplikacije ili AlexaQuery. Wi-Fi utičnica čini svakodnevni život ugodnijim - upalite ili ugasite standardnu ​​lampu, uključite ventilator u vrućim ljetnim noćima bez ustajanja iz kreveta ili upalite božićno drvce u dnevnoj sobi.

  • Naša WLAN utičnica radi bez pristupnika (čvora): ne trebate dodatni uređaj i štedite na dodatnim troškovima, jer utičnica uspostavlja izravnu WiFi vezu s usmjerivačem
  • Snažna, inteligentna utičnica: prikladna za sve uređaje do 3680 W - bilo da se radi o dekorativnoj rasvjeti, ventilatorima ili elektronici za zabavu
  • Pametan i elegantan: kompaktan oblik s diskretnim dizajnom skladno se i nenametljivo uklapa u svaki životni prostor
  • Štedi prostor i inteligentan: iznimno kompaktan dizajn pametne utičnice savršeno se integrira u zatvorene prostore, jer dizajn koji štedi prostor ne prekriva susjedne utičnice ili utičnice
  • Korak po korak do pametnog doma: s aplikacijom Hama Smart Home možete proširiti i povezati svoj pametni dom s bilo kojim brojem Hama Smart Home proizvoda
  • Bilo da se radi o kauču ili ležaljci: s aplikacijom Hama Smart Home možete kontrolirati svoju WiFi utičnicu s bilo kojeg mjesta i imati sve uređaje koji su na nju povezani u svakom trenutku pod kontrolom
  • Bilo da se radi o Amazon Alexa ili Google Assistantu: prikladno upravljajte uređajima spojenim na Smart Home utičnice putem glasovnih naredbi

"MINI" WLAN utičnica:

kompaktni stručnjak

Proizvodi Hama Smart Home omogućuju vam jednostavno naknadno opremanje električnih uređaja s WLAN-om bez potrebe za građevinskim radovima. Posebno jednostavan način da svoj dom učinite pametnim je WLAN utičnica. Praktično upravljajte podnom lampom, TV-om ili rasvjetnim lancem u postavljeno vrijeme pomoću aplikacije i svojim glasom.

Praktična kontrola s inteligentnom utičnicom

S aplikacijom Hama Smart Home uvijek imate potpunu kontrolu nad uređajima spojenim na pametnu kućnu utičnicu. Uređaji se mogu uključiti i isključiti u određeno vrijeme - to znači korištenje utičnice kao mjerača vremena; na primjer, ljeti bi ventilator u spavaćoj sobi trebao raditi točno od 22:00 do 12:00. Zahvaljujući aplikaciji, uređajima možete upravljati i na daljinu; ovo je praktično ako ste zaboravili ugasiti svjetlo ili želite dnevnu sobu uroniti u atmosfersko osvjetljenje dok ste još na putu kući s posla.

Povezanim uređajima upravljate davanjem naredbi Amazon Alexa ili Google Assistantu. To znači da možete uključiti TV ili upaliti svjetlo iz udobnosti svoje sofe.

Korištenje WLAN utičnice kao mjerača vremena

Stvaranjem rasporeda u aplikaciji Hama Smart Solution možete prilagoditi svoju pametnu kuću svom dnevnom ritmu. Time štedite vrijeme i, naravno, mnogo energije, jer vaši uređaji rade samo kada su stvarno potrebni. Stanje mirovanja može se jednostavno izbjeći i uštedjeti energija: kada je WLAN utičnica isključena, uređaj je također isključen – potpuno isključen. Rasporedi izrađeni s aplikacijom Hama Smart Home korisni su čak i kada ste na odmoru. Čestim paljenjem svjetiljke ili televizora možete učiniti da izgleda kao da ste kod kuće - i odvratiti provalnike.

Vaša dnevna rutina u pametnoj kući s WLAN utičnicom može izgledati ovako:

  • 06:00 – Aparat za kavu je uključen i počinje se zagrijavati.
  • 06:30 - Prekinuto napajanje aparata za kavu.
  • 17:00 – TV je ponovno uključen.
  • 21:00 – Pale se svjetla na balkonu.
  • 22:15 – TV je isključen.
  • 22:30 – Gase se svjetla na balkonu.
  • 22:30 - 23:00 – Ventilator puše hladan zrak kako biste lakše zaspali.

OBLIK.

pametno i jednostavno

Svojim diskretnim dizajnom, MINI pametna utičnica neprimjetno se uklapa u svaki životni prostor. Zbog svog kompaktnog oblika posebno je prikladan za korištenje u uskim prostorima ili na teško dostupnim mjestima. Susjedni prekidači ili utičnice na zidu nisu skriveni.

Jednostavan put do smještaja kontroliran Wi-Fi

jednostavna instalacija bez prijelaza

Utičnica s omogućenom WLAN-om uspostavlja izravnu vezu s usmjerivačem bez dodatnog čvorišta. Nisu potrebne nikakve građevinske mjere niti dodatni uređaji, čime štedite vrijeme i novac. U samo nekoliko minuta integrirali ste svoju rasvjetu ili elektroničke uređaje u WLAN i možete uroniti u svoje individualno programiranje putem aplikacije i glasovnog upravljanja.

Dobre vijesti!

Svi Hama Smart Home proizvodi sada se mogu kontrolirati ne samo s Alexom i Google Assistantom, već i s glasovni asistent Siri.

Značajka Siri Shortcuts omogućuje vam kontrolu pametnih scena koje je potrebno prvo izraditi. Da biste to učinili, stvorite scenu na uobičajeni način koju želite aktivirati sa Siri. Postojeći proces ostaje nepromijenjen.

Sve scene postavljanja prikazane su u aplikaciji Na stranici pregleda. U donjem desnom kutu pronaći ćete novi gumb "Siri Shortcut". Dodirnite gumb.

Ovo će otvoriti stranicu na kojoj možete dodati svoje scene na Siri prečac. Da biste to učinili, pritisnite znak plus pored odgovarajuće scene.

Sada možete stvoriti prečac. Da biste to učinili, unesite tekst naredbe koja će se koristiti za pokretanje ove scene. Na primjer, ako ste stvorili scenu filmske večeri i želite je dodati Siri prečacima, odgovarajuća bi naredba bila "Pokreni filmsku noć". Kada dodirnete "Dodaj u Siri", možete jednostavno reći Siri "Hej Siri, započni filmsku večer". Siri će zatim reproducirati scenu "Movie Night" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni savjeti: Za upravljanje pojedinačnim uređajima pomoću Siri, jednostavno stvorite kratke scene koje su odgovorne samo za uključivanje, isključivanje ili prebacivanje svakog uređaja i dodajte ih u Siri. "Ventilator uključen", "Svjetlo isključeno", "Hej Siri, pogledaj svjetlo" – tvoja mašta nema granica!

Budite kreativni uz aplikaciju Hama Smart Home

Jeste li već stekli ukus za tehnologiju pametnog doma i WLAN kontrola rasvjete i ventilatora više vam nije dovoljna? S aplikacijom Hama Smart Home možete međusobno povezati sve Hama pametne kućne proizvode kroz stvaranje scene i automatizaciju. Osim izvanrednih učinaka, pomoću sustava pametne kuće možete automatizirati jednostavne svakodnevne ručne radnje.

Prostori i automatizacija čine vaš svakodnevni život mnogo ugodnijim i praktičnijim. Isprobajte sami: Vaša mašta nema granica.

Scenariji

Olakšajte si život.

'Kinematografski' scenarij: Ako želite uživati ​​u najnovijim hitovima u pravoj atmosferi i uz ukusne kokice, morate u kino, zar ne? Odavno nije bilo tako. Uz Netflix i druge usluge strujanja, danas možete gledati gotovo svaki film. Da biste dobili pravi kinematografski osjećaj, postavite scenu pomoću pametne utičnice i naših pametnih svjetala:

Kada je TV uključen od 19:00 nadalje, glavna rasvjeta se gasi i uključuje se povezana dekorativna rasvjeta. Savršeno kino iskustvo za svaki dom - a potreban je samo jedan klik.

Automatizacija

U kombinaciji s drugim proizvodima

Vani je temperatura 35°C, a i kad navečer dođeš s posla, kao da si u sauni. Sa sustavom automatizacije svoj dom možete pretvoriti u rashladnu zonu. Jednostavno priključite ventilator ili klima uređaj u našu WLAN utičnicu. Zatim u aplikaciji namjestite uređaj da se uključi kada vanjska temperatura poraste iznad 28 °C.

Povećana zaštita od kontakta:

sigurnost za djecu i životinje

Proizvod uključuje povećanu zaštitu od slučajnog dodira - na primjer, ako djeca probuše utičnicu odvijačem ili iglom za pletenje ili životinje svojim pandžama. Time se sprječava da djeca i životinje dođu u kontakt s komponentama pod naponom.

Informacije o Proizvodu

  • S WLAN utičnicom, električni potrošači poput standardnih svjetiljki mogu se jednostavno uključiti putem aplikacije ili glasovnog upravljanja, npr. uključiti i isključiti u određeno vrijeme
  • Jednostavna samoinstalacija Wi-Fi mreža: budući da nije potrebno čvorište, možete postaviti svoje uređaje u samo nekoliko minuta
  • Visoka kompatibilnost: radi s Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Siri prečaci, iOS i Android. Također se može povezati sa svima AlexaQuery i pametni kućni proizvodi trećih strana koji su kompatibilni s Google pomoćnikom
  • Savršen početak: pametna utičnica idealna je za inteligentnu nadogradnju stana ili kuće, kao i za podršku osobama smanjene pokretljivosti
  • Niz svjetala, standardna svjetiljka, TV itd. možete uključiti i isključiti u određeno vrijeme, a također možete stvoriti grupe ili scene s uređajima integriranim u vaš WLAN
  • To znači da možete uštedjeti energiju ciljanim nadzorom električnih potrošača, uključujući - korisno - tijekom vožnje ako ste zaboravili ugasiti svjetlo. To je zato što ste uvijek obaviješteni o trenutnom statusu opreme putem aplikacije ili push obavijesti
  • Ručni prekidač: također možete ručno isključiti i uključiti utičnicu
  • S većom zaštitom od slučajnog kontakta
  • Vaši se podaci pohranjuju isključivo na njemačkim poslužiteljima

Što je u kutiji?

  • 1 "Mini" WLAN utičnica
  • Kratki referentni vodič

Zahtjevi sustava

  • Operativni sustav: Android 4.4/iOS 8.0 ili noviji

Obavijest potrošaču

Amazon Alexa
sa potrebnim AlexaQuery mora se aktivirati vještina "Hama Smart Home". AlexaQuery primjena. Zatim se povezuje korisnički račun za aplikaciju Hama Smart Home AlexaQuery. Ovo omogućuje kontrolu uređaja glasovnom kontrolom (uključeno/isključeno)

Google pomoćnik:
usluga "Hama Smart Home" mora biti aktivirana u aplikaciji Google Home za to. Korisnički račun za aplikaciju Hama Smart Home zatim se povezuje s Googleom.
To omogućuje upravljanje uređajima glasovnim upravljanjem (uključivanje/isključivanje).

Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)

  • Boja: Bijela
  • Odjel proizvoda: Dom i život
  • Nijansa boje: bijela

Povezivanje (Spajanje)

  • Priključak: utičnica s kontaktom za uzemljenje
  • Vrsta priključka za napajanje: tip E (CEE 7/5)
  • Prijenos signala: WiFi

Elektrospecifična svojstva

  • Kompatibilni operativni sustavi: Android 4.4/Apple iOS 8.0
  • WiFi frekvencija: 2,4 GHz
  • Preklopna snaga: 3680 W

Fizička svojstva

  • Dodatne značajke: s poboljšanom zaštitom od kontakta
  • Temperatura okoline tijekom rada: približno 0 °C do približno +35 °C
  • Mogućnost prigušivanja: ne
  • IP klasa zaštite: IP20 (suhe prostorije)
  • Maksimalno opterećenje: 3680 W
  • Broj radio utičnica: 1
  • Glasovni asistent: Amazon Alexa (AVS)/Apple Siri (prečaci)/Google Home

Veličina i težina

  • Dubina: 5,2 cm
  • Visina: 8,7 cm
  • Širina: 5,2 cm

energije

  • Potrošnja u stanju mirovanja ≤: 1 W

Područje upotrebe

  • Kontrola aplikacije: Hama Smart Home
  • Licencirano od/od: Amazon
  • Preporučena upotreba: Kućni pomoćnik
EAN: 4047443443076

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HAMA "Mini" WLAN utičnica, za upravljanje glasom/aplikacijom, za naknadnu ugradnju, 3.680 W, 16

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate