HAMA Podloga za miša, aluminij, srebrna

Kôd proizvoda: HAMA-00054781
Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
17.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 03.10.2024

Opis

Uredska stolica po mjeri, stalak za prijenosno računalo i tako dalje dio su ergonomske radne stanice. Jeste li razmišljali o podlozi za miša? Ova aluminijska podloga za miša s idealnim svojstvima klizanja nema učinak kočenja i stoga sprječava probleme s rukama i ramenima.

  • Posebna gumirana donja strana sprječava klizanje podloge za miša

Igre, stvaranje grafike i tako dalje

Dobra podloga za miša je neophodna

Mislite da se možete dovoljno dobro snaći i bez podloge za miša? Jamčimo da će vam podloga za miša olakšati mnoge stvari. Svatko želi reagirati brzinom svjetlosti prilikom igranja ili vrlo precizno raditi s grafikom. Dobra podloga za miša i kvalitetan miš doprinose optimalnom radu.

Podloga za miša za optimalan prijenos

Mnogi miševi sada koriste optičku ili lasersku tehnologiju. Površina podloge za miša optimalno je prilagođena zahtjevima ove tehnologije. Savršeno skenira i pokreti se lako prenose na ekran. Male površinske nepravilnosti, poput stola, mogu ometati prijenos. Izrađena od visokokvalitetnog aluminija, ova podloga za miša prenosi kretanje miša fluidno i potpuno besprijekorno: s podlogom za miša sve teče glatko.

• izrađeni od visokokvalitetnih materijala

Podloge za miša sada su dostupne u raznim materijalima - od tkanine do tvrde plastike, sve je moguće. Ova aluminijska podloga za miša ima elegantan dizajn i zakošene rubove sa zrcalnim završetkom - pravi privlačan pogled u uredu. Zahvaljujući materijalu, potpuno je vodootporan i vrlo se lako čisti krpom. Dizajn i materijal sprječavaju vidljive znakove istrošenosti, poput pohabanih i pohabanih rubova.

Više udobnosti u radnom prostoru s podlogom za miša

Ako provodite dugo radeći za računalom, bez sumnje ćete biti upoznati s tipičnim uredskim problemima poput bolova u leđima. Podloga za miša također igra važnu ulogu. Podloga za miša ne bi trebala imati učinak kočenja, jer to uzrokuje probleme s ramenom ili rukama - koristite miša mnogo sati dnevno. Vaš miš glatko klizi po našoj aluminijskoj podlozi za miša. S posebno gumiranim dnom, podloga za miša ostaje na mjestu na stolu i ne može kliziti. Tako ćete lako izbjeći zdravstvene probleme povezane s intenzivnim korištenjem miša.

Informacije o Proizvodu

  • Za optimalna klizna svojstva miša
  • Vodootporan i jednostavan za čišćenje

Što je u kutiji?

  • 1 podloga za miša

Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)

  • Boja: Srebrna
  • Dizajn/motiv: Nema specifikacija
  • Odjel proizvoda: PC i prijenosno računalo
  • Nijansa boje: Srebrna

Fizička svojstva

  • Materijal: aluminij

Veličina i težina

  • Širina x dubina x visina: 22 x 0,3 x 18 cm

Područje upotrebe

  • Posebno pogodan za: laserske miševe, optičke miševe
EAN: 4007249547811

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HAMA Podloga za miša, aluminij, srebrna

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate