HAMA produžetak, 4-kanalni, USB-C/A 65 W, PD, prekidač, 1,4 m, crna/siva

Kôd proizvoda: HAMA-00223189
Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
55.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 12.11.2024

Opis

Snažan višenamjenski utikač za svakoga: kabel za napajanje s 4 utičnice i 3 USB priključka napaja sve vaše uređaje. Od prijenosnog računala do pametnog telefona, od slušalica do hi-fi uređaja: tako da ste potpuno opremljeni za sve što vam se nađe na putu, bio to kućni ured, kućno kino ili posao!

  • Punite svoje prijenosno računalo putem USB-a: sa snažnim razdjelnikom od 65 W s USB-C, omogućuje vam punjenje prijenosnih računala, prijenosnih računala i Macova pomoću Power Delivery-a - potpuno bez zasebne jedinice napajanja; sve što trebate je USB-C na USB-C kabel za punjenje
  • S 1 USB-A utičnicom i 2 USB-C utičnice: idealno za sve uređaje koji se pune i kontroliraju putem USB-a, npr. tableti, pametni telefoni, napajanja i konzole – zahvaljujući vrhunskim performansama, čak i prijenosna i prijenosna računala
  • Brzo punjenje s USB utičnicom: Podržava tehnologiju Power Delivery i Fast Charge, koja omogućuje ultrabrzo punjenje, brže od konvencionalnih tehnologija punjenja
  • 7 utora za punu snagu - sve u isto vrijeme: s višesmjernom utičnicom s USB-om i uzemljenim kontaktnim utičnicama više ne morate birati i možete puniti svoj pametni telefon, tablet i slušalice čak i kada koristite prijenosno računalo, pisač, stolna lampa i monitor
  • Zajamčena maksimalna brzina punjenja za sve mobilne uređaje: 3 USB utičnice pružaju izlaznu snagu optimiziranu za uređaj
  • Rad kod kuće ili na putu: 7-smjerna utičnica osigurava optimizirano punjenje, štiti bateriju i time produljuje vijek trajanja mobitela, tableta itd.
  • Višesmjerno, brzo, učinkovito: višesmjerne utičnice automatski prepoznaju povezane uređaje i optimalno ih pune na svim dostupnim utičnicama
  • Visokokvalitetna izrada koja pokazuje: Svojim atraktivnim dizajnom, 4-smjerna razdjelna traka fino kroji figuru na stolu i jednostavna je za korištenje
  • 4 utičnice s uzemljenim kontaktom za sve opcije: višesmjerna utičnica ima povećanu zaštitu kontakta za sprječavanje slučajnog kontakta
  • Praktična višestruka utičnica s prekidačem: Ručni prekidač olakšava prekid napajanja, npr. na kraju radnog dana ili čak ako je zidna utičnica na teško dostupnim mjestima kao što je iza ormara ili ispod stola

Jednostavnost i dizajn: Izvucite maksimum iz svoje zidne utičnice s pravim razdjelnikom s više utičnica. Cijela stvar postaje bolja samo sa sofisticiranim, najsuvremenijim tehnologija brzog punjenja. Kompatibilni uređaji pune se optimalno i brzo, dok se vi možete i dalje usredotočiti na svoj posao. Hama 4-smjerna utičnica s 3 USB sučelja kombinira oboje - i podiže ergonomski i udoban rad u uredu i kućnom uredu na višu razinu!

7-kraka utičnica, uklj. sa 4x utičnice s uzemljenim kontaktom

Postavljanje mobilnog rada nikada nije bilo lakše. Od prijenosnih računala i dodatnih monitora do pisača i stolnih svjetiljki, sve je dostupno - ali naravno sve treba imati napajanje. Ništa ne može biti lakše s elegantan nastavak utičnice iz Hame! Nudi mogućnosti povezivanja za sve što vam treba u svakodnevnom životu, bilo u radnom kutku ili za hi-fi sustav. Ovo ne samo da izbjegava (opasnu) dilemu jednostavnog uključivanja više utikača u više utikača. Trebaš utori za sve uređaje? Električni razdjelnik sada je sve što vam treba!

Jednostavno na vrhu: 2 x USB-C i 1 x USB-A

Vremenski skok: Trenutačno ste totalno u toku, soundtrack s vašeg pametnog telefona dodatno vas motivira – ali onda vam se baterija na mobitelu isprazni? Nema problema: osim 4-smjernih uzemljenih kontaktnih utikača, praktična višestruka utičnica također je opremljena punim 3 USB utičnice. Tako ne samo da se možete opustiti i nastaviti raditi, već i puniti svoj tablet, power bank i mobilni telefon - sve u isto vrijeme. Takvo zamorno paljenje i gašenje bilo je jučer - nema razloga za prekid rada sada!

Brzo, jednostavno, novo: punjenje prijenosnog računala putem USB-a

Ali razdjelnik s više utičnica može učiniti još više. S ukupno tri USB sučelja nudi 7-smjerni razdjelnik univerzalne mogućnosti punjenja. Za vaše mobilne uređaje to znači: jednostavno ih napunite izravno i bez dodatnog punjača, bilo da se radi o mobilnom telefonu, Bluetooth slušalici ili power banku za sljedeću vožnju vlakom.

Nenadmašan: USB razvodnik sa 65 W

I postaje još bolje: sa ukupna snaga 65 W - samo putem USB-a - prijenosna računala i Macovi sada također može ispunjena.. Brzi proces punjenja također radi potpuno bez dodatnih napajanja, već jednostavno s USB-om. Jesu li performanse punjača i konvencionalnih razdjelnika do sada bile nezadovoljavajuće? Sada ste na vrhuncu tehnologije i sve što trebate je USB-C kabel za brzo punjenje.

Izgledi su opet u vašu korist s ovim 7-smjernim produžnim kabelom s USB značajkom punjenja. S jednim višenamjenskim razdjelnikom imate sve što vam je potrebno za pouzdano napajanje svih vaših radnih alata - u tren oka!

Velika je brzina: brzo punjenje s USB utičnicom

Hama USB razvodnik može ih sve napuniti - i to brže nego ikad prije: vrijeme kada Pametni telefon morali su cijelu noć visiti na kablu da bi bili naknade su gotovi. Funkcija brzog punjenja razdjelnika s više utičnica radi sa sve tri USB utičnice: bez obzira u koji priključak uključite svoje uređaje, zajamčeno optimalno punjenje.

Ako vaš pametni telefon i drugi uređaji to podržavaju tehnologije brzog punjenja i opskrbe energijom, razina baterije ide velikim koracima prema 100% u roku od nekoliko minuta. Čak i kratka zaustavljanja kod kuće između posla i večernjih događaja dovoljna su za potpuno punjenje baterije. Sjajne vijesti za sve vas koji ste uvijek u pokretu: možete se još brže vratiti na cestu!

Pravilno punjenje mobitela - potpuno automatsko

Je li brzo punjenje previše dobra stvar? Ne brinite: tehnologije brzog punjenja poput Power Delivery (PD) pune bilo koji uređaj što je brže moguće - ali nikada ne dopustite da teče više struje nego što baterija zapravo može podnijeti. Drugim riječima, razdjelnik može dati do 65 vata po uređaju. Međutim, ako baterija ne može podnijeti više od 25 vata, USB sučelje također pruža maksimalno 25 vata. Vaš terminal određuje tempo.

Napajanje: brzo, učinkovito, štedi baterije

Kako bi se osigurao potpuno optimiziran proces punjenja, razvodnik s funkcijom punjenja i baterija koja se puni praktički izravno komuniciraju jedna s drugom. Osnova za to je USB-C PD tehnologija. Za razliku od prethodnih verzija kao što je USB PD 2.0, uređaji se ne samo automatski prepoznaju i jednostavno pune. USB PD 3.0 izravno traži različite informacije od povezanog krajnjeg uređajakao što su:

  • Razina baterije 100%
  • Temperatura baterije
  • Pogreške i kvarovi

Na temelju ovih i sličnih čimbenika, USB-C kabel za napajanje s više utičnica jest Optimizacija prilagođava se baterija i proces punjenja uređaja. Da štiti bateriju uređaja i produljuje joj vijek trajanja - dok se puni optimalno i u najkraćem mogućem vremenu. Na taj način nećete riskirati s brzim punjenjem i električnom isporukom. Dapače, ne samo da štedite vrijeme, već i dugoročno štedite novac na novim kupnjama zamjenskih baterija i slično.

Visokokvalitetna utičnica elegantnog izgleda

Suočimo se s tim: većina utičnica koje poznajete jednostavno ne izgleda dobro. Zato ih ljudi vole sakriti ispod stola ili barem sakriti. Tada stvari postaju nepraktične: posebno kada se koriste prijenosno računalo i pametni telefon, a razina baterije vidljivo opada, brzo punjenje je još važnije. S tim svestran dizajn, konačno ne morate raditi lijene kompromise kada je u pitanju estetika: hvala elegantan antracit izgled, letva s utičnicama uvijek je lijepa slika u svakom uredskom prostoru iu svakom konceptu doma. Bez obzira gdje ga koristite, u konferencijskoj sobi ili kućnom uredu, u radnom kutku u dnevnoj ili spavaćoj sobi ili na multimedijskoj polici - ovaj višenamjenska USB traka uvijek izgleda dobro, ugodan je za oko i pristaje svakom interijeru.

Brojni priključci, visokokvalitetno kućište, optimizirano punjenje putem Power Delivery 3.0 - i produžni kabel s više utičnica iz Hame ide još dalje:

Priključna letvica s prekidačem

Isključi se i štedi energiju, to je moto: struju na utičnici jednostavno možeš prekinuti prekidačem.

Sigurnost na prvom mjestu

4 utičnice s uzemljenim kontaktom osiguravaju sigurnost: utičnice razvodnika štite od slučajnog kontakta.

Visoka kvaliteta izrade

Elegantan izgled i dug vijek trajanja: posebna zaštita od naprezanja i savijanja na utikaču 4-krake utičnice sprječava pucanje kabela.

Dovoljno mjesta za sve uređaje i utičnice

Na ovaj način ništa ne stoji na putu: kako bi se osigurao prostor čak i za velike utikače, utičnice razdjelnika zakreću se za 45°.

Fleksibilna montaža razvodne trake

Bilo da se montira na zid ili kao stolna utičnica: razvodnik s više utičnica s USB-om i ručnim prekidačem može se koristiti točno tamo gdje vam je potreban.

Kompaktan dizajn za svaki trenutak

Mnogo funkcija u jednom: kompaktni dizajn USB trake za napajanje s ukupno 7 utora čini je doista svestranom.

Kabel za napajanje, 2-smjerni, USB-C/A 65 W, PD, prekidač, 1,4 m, crna/siva

Snažan višenamjenski utikač za svakoga: kabel za napajanje s 2 utičnice i 3 USB priključka napaja sve vaše uređaje. Od prijenosnog računala do pametnog telefona, od slušalica do hi-fi uređaja: tako da ste potpuno opremljeni za sve što vam se nađe na putu, bio to kućni ured, kućno kino ili posao!

Informacije o Proizvodu

  • Visokokvalitetna multi-utičnica za spajanje do sedam električnih uređaja putem četiri uzemljene kontaktne utičnice i tri USB izlaza s funkcijom brzog punjenja, također i za kompatibilna prijenosna računala
  • Praktična višenamjenska utičnica s prekidačem: dvopolni prekidač za uključivanje/isključivanje, idealan za isključivanje nepotrebnih uređaja i uređaja u stanju pripravnosti - jednostavna ušteda energije - Ručni prekidač s LED osvjetljenjem: diskretan LED prikaz funkcija u narančastoj boji bez odsjaja - Dugotrajan i robustan: posebna zaštita od napona i uvijanje utikača i razvodnika štiti od loma kabela - Umetci za višestruke utičnice koji se okreću za 45° tako da je jedna višestruka USB utičnica za punjenje dovoljna u kućnom uredu - Univerzalni razvodnik za računalne radne stanice u uredu i kućni ured: napajanje traka s više utičnica pripada svakoj radnoj sobi s računalnim periferijama, savršena za radne kutke u dnevnoj sobi ili u pokretu, za mobilni rad, punjenje više uređaja u pokretu itd. - Zahvaljujući svom kompaktnom obliku i različitim mogućnostima povezivanja, utičnica s više utičnica također je idealna za dnevne sobe i kućna kina, od televizora do Blu-ray playera do hi-fi sustava - punjenje mobilnih telefona putem USB-C: univerzalna tehnologija punjenja pogodan je za mobilne uređaje i pametne telefone svih popularnih proizvođača, uključujući Samsung, Apple iphone Xiaomi i Huawei - Optimizirano punjenje s Power Delivery: punjenje putem USB-a P.D 3.0 idealno odgovara faktorima kao što su stanje napunjenosti, zaštita od kratkog spoja i temperatura baterije

Što je u kutiji?

  • 1 produžni kabel - 1 korisnički priručnik

Obavijest potrošaču

Provjerite informacije o proizvodu ili korisnički priručnik uređaja ili se obratite proizvođaču da vidite podržava li uređaj to P.D razvoja njegove moći.

Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)

  • crna boja
  • Nijansa boja: crna, siva

Povezivanje (Spajanje)

  • Priključak: Utičnica s kontaktom za uzemljenje, USB-C-konektor, USB-Typ-A-prijemnik
  • Broj USB priključaka: 3

Elektrospecifična svojstva

  • Specifikacija mreže: 16 A
  • Maksimalna priključna snaga: 3680 W
  • Radni napon: V
  • Tip kabela: H05VV-F3G1.5

Fizička svojstva

  • Funkcijski prekidač
  • Materijal: Plastični materijal
  • Broj utičnica: 4
  • Broj žica: 3

Veličina i težina

  • Duljina kabela: 1,4 m
  • Širina x dubina x visina: 5,3 x 4 x 30,5 cm
  • Presjek žice: 1,5 mm²

energija

  • Struja punjenja: 3250 mA
EAN: 4047443497451

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HAMA produžetak, 4-kanalni, USB-C/A 65 W, PD, prekidač, 1,4 m, crna/siva

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate