Opis
Informacije o Proizvodu
- Savršen espresso iz filtera: kao set dodataka, nabijač i podloga su neophodni za precizno prešanje praha kave u sito, kako bi se okusi i ulja ekstrahirali na najbolji mogući način - za pun, jak okus kave, baš kao u izvornom talijanskom caffe baru
- Neophodan zahvat u situ: uravnotežen kontaktni pritisak s zahvatom poboljšava protok vode kroz cijeli prah - tako se razvijaju sve arome
- Ravno dno: ravna tlačna površina ručnog nabijača osigurava pravilnu raspodjelu i precizan pritisak na espresso prah u situ, što rezultira savršenom otpornošću na espresso - izdržljivo i otporno na hrđu: dno aparata za espresso promjera 51 mm izrađeno je od visoke - kvalitetan nehrđajući čelik 304 - siguran za hranu, bez hrđe i bez plastike - lijepo leži u ruci: ergonomska ručka s lakim održavanjem, oksidirana aluminijska legura - solidna težina: pri 340 g, neovlašteno uklanjanje nehrđajućeg čelika omogućuje udobno rukovanje - jednostavno čišćenje: baza se može skinuti s ručke za neovlašteno odlaganje i olakšati temeljito higijensko čišćenje. Dio za nabijanje kave od nehrđajućeg čelika može se prati u perilici posuđa - S podlogom za nabijanje: silikonska ladica za nabijanje stvara čvrsto mjesto za sito - idealno kada hobisti ili profesionalni baristi moraju biti brzi - Posebna površina: stabljike u držaču za nabijanje za optimalnu ventilaciju pečata za kavu - jednostavno sušenje na podlozi - Ne klizi i 2-u-1: podloga za nabijanje kao površina za pohranu nabijača i potpora pri prešanju kave - nabijanje bez klizanja - podloga štiti espresso štambilj i radnu plohu, kuhinjski pult itd. protiv oštećenja - barista od nehrđajućeg čelika s crnom ručkom vizualni je naglasak uz vaš stroj za filtriranje
Što je u kutiji?
- 1 petljanje - 1 petljanje
Obavijest potrošaču
Baza od nehrđajućeg čelika s tlačnom površinom može se prati u perilici posuđa. Za ručku se preporučuje ručno pranje. Je li ručna intervencija prikladna za vaš stroj za filtriranje ovisi o promjeru sita. Savjet za precizno nabijanje: Kavu u prahu treba prešati sa što manje preostale površine. Kako pravilno prešati espresso korak po korak: Izmjerite prah i utisnite ga u sito, pazeći da je pritisak ravnomjeran. Nježno lupnite dnom posude od nehrđajućeg čelika o sito kako biste uklonili višak taloga kave s rubova itd. Postavite pritisnu stranu natrag na puder i obrnite nabijanje. To stvara ravnomjernu glatku površinu i time bolju kremu. Ako je potrebno pripremiti nekoliko espressa, npr. za goste ili za zajedničku jutarnju kavu preporučamo zdjelu za kucanje. To vam omogućuje da brzo i čisto izbacite pločicu kave iz glave filtera i odmah možete prešati sljedeću porciju kave.
Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)
- crna boja
- Linija: Barista
Setovi
- Komponenta: Otirač, Ø 7,5 cm, crni/Tamper, Ø 5,1 cm, crni, 370 g, visina 9 cm
Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.