HISENSE odvlaživač D16HW

Kôd proizvoda: 20012832
Rasprodano
209.90 €
Količina: 1
Način dostave Rasprodano

Opis


Vrsta proizvoda: Odvlaživač zraka

Način rada: klasični
Odvlaživanje: 16 l/dan

Karakteristike

Funkcija sušenja: Funkcija sušenja
Indikator napunjenosti spremnika kondenzata: Indikator pune posude za kondenzat
Odbrojavanje: Timer
Automatski rad: Automatski rad

Tehničke informacije

Minimalna radna temperatura: 5 °C
Maksimalna radna temperatura: 32 °C
Minimalna postavka željene vlažnosti u prostoriji: 30%
Maksimalna postavka željene vlažnosti u prostoriji: 80%
Dimenzije (Š×V×D): 35 × 50 × 24,8 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 39,4 × 53,5 × 28,6 cm
Neto težina: 12,1 kg
Bruto težina: 14 kg
Priključna snaga: 260 W
Kodirati: 20012832
EAN kod: 3838782765629
Dizajn niske razine buke: S manje od 40 dB(A), Hisense odvlaživač može vam pružiti tiho okruženje za čitanje i spavanje. Vaš će prostor tako ostati zdrav i povoljan za vašu dobrobit.
Upravljačka ploča osjetljiva na dodir s LED zaslonom: Na prozirnoj upravljačkoj ploči možete birati između 3 načina rada (automatsko sušenje, kontinuirano sušenje, sušenje odjeće), 3 brzine ventilatora (niska, visoka, automatska), postavke vlažnosti između 30 i 80% i postavke timera od 0,5 do 24 sata. Svjetlosni indikatori upozorit će vas kada treba očistiti filter ili isprazniti spremnik za vodu.
Prikaz relativne vlažnosti: Hisense odvlaživač zraka održavat će vaš dom suhim, svježim i tihim tijekom svih godišnjih doba. Provjerite vlažnost u prostoriji u bilo kojem trenutku jednim pogledom. Ako niste zadovoljni, namjestite odvlaživanje u rasponu između 30 i 80%. Idealno je ako je vlažnost u vašem domu između 30 i 50%.
Način sušenja odjeće: Ponekad je sušenje odjeće na otvorenom nemoguće. Odvlaživač postavljen na način sušenja odjeće pomoći će vam da brzo osušite odjeću jer će brzo upiti vlagu koja je okružuje. Tako možete njegovati osjetljiva vlakna odjeće bez korištenja sušilice i štedjeti energiju.
Sustav kontinuirane odvodnje: Hisense odvlaživač zraka omogućuje spajanje crijeva na odvodni otvor. Ovo eliminira problem pražnjenja spremnika za vodu, jer će prikupljena voda kontinuirano teći kroz crijevo u sudoper, odvod ili čak u posudu za cvijeće ili vrt.
Tehnologija koja je prijateljska prema vama i okolišu: Posebna formula srebra na lamelama poboljšava antibakterijsko i antiplijesan djelovanje. Filter koji se može prati smanjuje prašinu, mirise i čestice. Hisense odvlaživači zraka energetski su učinkoviti i koriste ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo R290 s niskim udjelom ugljika.
Smart Wi-Fi tehnologija: Uz pametno Wi-Fi upravljanje, možete jednostavno kontrolirati uređaj bilo gdje i bilo kada putem svog pametnog telefona ili tableta. Koristite aplikaciju Connect Life i postanite dio povezane obitelji Hisense!

Upute za korištenje
EAN: 3838782765629

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HISENSE odvlaživač D16HW

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate