HOOVER Usisavač s vrećicom HE720PET 011, 850W

Kôd proizvoda: 39002263-162799
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
215.06 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

Hoover HE720PET 011 je klasični usisavač s vrećicom od 5 litara koji pruža vrhunske rezultate čišćenja i higijene. Prilikom mijenjanja vrećice, H-ENERGY 700 osigurava nulti kontakt s prašinom. Jednostavno pritisnite tipku za izbacivanje kako biste ga zbrinuli na potpuno higijenski način. Idealan za alergičare i astmatičare. S novim prozirnim kontrolnim zaslonom možete jednostavno odabrati način čišćenja AUTO (automatski) ili MANUAL (ručno). Odaberite pravu postavku snage za vrstu površine koju želite očistiti i upotrijebite LED indikator za provjeru napunjenosti vrećice i održavanja filtra. S volumenom od 64 db i spremnikom za prašinu od 5 litara, usisavač H-ENERGY 700 odlično je rješenje i za zahtjevnije korisnike. Sada možete koristiti svoj usisavač i čistiti stan čak i kada djeca spavaju ili noću bez ometanja susjeda. Hoover usisavači osiguravaju tih rad i udobnost pri korištenju usisavača kombinacijom inovativnih materijala, optimiziranog protoka zraka i tihih priključaka. Poseban mehanizam će automatski namotati kabel natrag unutar uređaja kada se pritisne tipka. Na taj način ćete spriječiti bilo kakva ograničenja ili smetnje kod motanja kabla tijekom usisavanja, a na kraju ćete ga lakše motati ručno. Usisavač ima veliki spremnik za prašinu koji se lako uklanja i isprazni bez kontakta s prašinom - za maksimalnu higijenu. Jednostavno ga izvadite iz uređaja i stavite iznad kante za smeće. Idealan za alergičare i astmatičare. Četka ima regulator usisavanja koji odgovara svim vrstama podova i osigurava optimalno usisavanje i sakupljanje smeća čak i na tepisima. Usisavač je opremljen gumiranim kotačima i prednjim klizačem koji učinkovito regulira usisavanje. To osigurava bolje klizanje po svim vrstama tepiha, dajući vam personalizirano čišćenje. Posebna četka namijenjena za najosjetljivije podove - parket. S nježnim čekinjama i kotačićima, održavat će vaše podove čistima bez brige da ćete ih oštetiti. Glavne karakteristike: E10 EPA antibakterijski filter koji se može prati, Tiši rad, Vrhunska higijena, Idealno za vlasnike kućnih ljubimaca, Boja: mat crna. Četke i nastavci: Elite Plus četka za sve površine, s prilagodljivošću za sve vrste podova, Extra četka za parket, za nježno usisavanje Vašeg parketa, Mini turbo četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca, Nastavak za prašinu, pukotine i namještaj, Podesiva teleskopska cijev.

Tehničke informacije:

  • Vrsta usisavanja: vrećica
  • Dodatna vrsta usisavanja: 5 l. Model torbe: H85 (Epa) ili H86 (EpaCarbon).
  • Usisna snaga: 850 W
  • Osnovne informacije: E10 EPA antibakterijski filter koji se može prati. Tiši rad. Vrhunska higijena. Idealno za vlasnike kućnih ljubimaca.
  • Dodatne osnovne informacije: Boja: mat crna. Glasnoća: 64 dB.
  • Dodatne informacije: Elite Plus četka za sve površine. Dodatna četka za parket. Mini turbo četka. Nastavak za prašinu, pukotine i namještaj.
  • Dodatne informacije dodatno: Podesiva teleskopska cijev. Radni radijus: 9,5 m. Duljina kabela: 7 m.
  • Dimenzije (Š x V x D): 462 x 273 x 299 mm
  • Težina: 5,3 kg
  • Jamstvo u mjesecima: 24
Garancija: 2 godine
EAN: 8059019049571

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HOOVER Usisavač s vrećicom HE720PET 011, 850W

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate