JOOLZ Kolica 2u1 Day+ - Moderna plava

Kôd proizvoda: JOOLZ-1044865
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
1,124.00 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

Uz Joolz Day+ kolica sve je promišljeno do krajnjih granica. Ova nagrađivana dizajnerska kolica doista su praznik za oči. Sa svojim ikoničnim dizajnom, novim laganim kotačima, prostranom košarom za kupovinu i elegantnim detaljima lako će vas osvojiti.

Dostupan u raznim luksuznim vodootpornim tkaninama (UPF50+). Svi se mogu pohvaliti svojim jedinstvenim detaljima. Kako biste poboljšali izgled, imate mogućnost kupnje odgovarajućih dodataka (torba za presvlačenje, torba za noge i suncobran).

Joolz Day+ ima prostranu košaru koja vašem mališanu nudi ugodan odmor. Zračni madrac s dodatnim jastukom za glavu pruža veću udobnost za glavicu mališana. Prozirna ventilacija košare ne samo da omogućuje protok svježeg zraka, već i potiče vašeg mališana da istražuje svijet. Veliki UPF50+ baldahin s dodatnom ventilacijom štiti vašeg mališana od sunca, dok produženi baldahin pruža još ugodniji hlad.

Jednom kada vaše dijete bude moglo samostalno sjediti, vrijeme je da pretvorite kolijevku u sjedalo okrenuto prema roditeljima. Trebate samo promijeniti tkanine. Joolz Day+ ima izuzetno udobno sjedalo za vrhunsku udobnost pri ležanju i sjedenju. Ima 6 dostupnih položaja sjedala (3 za sjedalo okrenuto prema roditeljima i 3 za sjedalo okrenuto prema naprijed). Sjedalo raste s vašim djetetom i sve se može podesiti, od sigurnosnih pojaseva do fleksibilnog oslonca za noge. Joolz Day+ ima visok položaj sjedala, tako da se ne morate saginjati dok držite svog mališana. Također se može pohvaliti visinom, tako da vam za hranjenje nije potrebna ni visoka stolica. Uz pomoć poboljšane kopče i sigurnosnog pojasa, svog mališana možete smjestiti brzo i sigurno. Samo jednom rukom možete namjestiti tri položaja sjedala (oba prema roditeljima i prema naprijed) i omogućiti vašem mališanu da udobno odmara tijekom spavanja ili aktivno uživa u okolini.

Mala ili visoka, s ručkom podesivom po visini, čak i najviši roditelji mogu hodati iza Joolz Day+ kolica ravnih leđa. Visoka košara pomaže u smanjenju opterećenja na leđima prilikom podizanja bebe. Zahvaljujući novom dizajnu laganih kotača, Joolz Day+ osigurava izuzetno glatku vožnju. Joolz Day+ opremljen je rotirajućim prednjim štitnikom koji se može otvoriti samo jednom rukom. funkcija okretanja za 360° omogućuje vam lak pristup vašem mališanu. Zahvaljujući funkciji upravljanja jednom rukom, Joolz Day+ iznimno je jednostavan za upravljanje. Okretni kotači koji se mogu zaključati pomažu vam da budete spremni za neravnu kaldrmu ili stazu u parku. Kako bi bili vidljiviji i noću, na prednjoj i stražnjoj strani kolica Joolz Day+ ugrađena su LED svjetla. Na taj ćete način biti puno vidljiviji čak i noću.

Joolz dan+ može se pohvaliti raznim pametnim dodacima kao što je lako dostupna košara za kupnju i dodatni mali džep na košari. Uz pomoć kukica na ručki možete pričvrstiti torbu za pelene. Za još kompaktnije skladištenje, možete izravnati košaru tako da povučete zatezače košare prema sredini i preklopite je. Primjećujete male nožice na košari? Oni sprječavaju prljanje košare. Na krovu se nalaze omče za vješanje igračaka na koje možete pričvrstiti omiljene igračke vašeg mališana.

Sustav jednostavnog sklapanja pomaže glatkom i kompaktnom sklapanju. Možete ga spremiti zajedno sa sjedalicom ili bez nje i bez košare. Joolz Day+ (također sa sjedalom) također se može spremiti u stojećem položaju. Za još kompaktnije sklapanje, uklonite kotače. Prvo pritisnite kočnicu na kolicima. Postavite sjedalo u srednji položaj i preklopite ga. Joolz je poznat po izuzetnom ovjesu na sva četiri kotača, stoga jednostavno uživajte u vožnji gradom. Za veću udobnost na neravnim cestama, zaključajte okretne kotače. Jeste li već otkrili mali džep na stražnjoj strani sjedala? U nju možete pohraniti male stvari do kojih je potrebno brzo doći.

SASTAVLJENO:
- DUŽINA 84 cm
- ŠIRINA 59,5 cm
- VISINA 100-111 cm

PRESKAVLJENO:
- DUŽINA 30,8 cm
- ŠIRINA 59,5 cm
- VISINA 68,5 cm

TEŽINA KOLICA - 14,2 kg

10 GODINA PRIJENOSIVOG JAMSTVA

Trajanje: 10 godina od datuma kupnje

Uključeni proizvodi: Aer, Aer+, Hub+, Hub, Day+, Day3, Geo2, Geo3 + sva kolica kupljena prije 2023. i koja su već u razdoblju od 10 godina

Potvrda: digitalni certifikat pri registraciji na web stranici Joolz do 6 mjeseci nakon kupnje.

Jamstvo vlasništvo: izvorni vlasnik i prenosiv na drugu stranu. Prilikom prodaje ili darivanja kolica Joolz novoj osobi, jamstvo je prenosivo i vrijedi ukupno 10 godina od datuma kupnje.

Dubina (mm): 900
Visina (mm): 380
Širina (mm): 600
EAN: 8715688063958

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: JOOLZ Kolica 2u1 Day+ - Moderna plava

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate