JOOLZ Kolica 2u1 Day5 svemirska crna

Kôd proizvoda: JOOLZ-1183135
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
1,174.00 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

Zagrljaj na kotačima - otkrijte vrhunsku udobnost novih dječjih kolica Day5

Svaki roditelj želi toplinu, zaštitu i ljubav za svog mališana. Roditeljsko naručje je najsigurnije i najtoplije mjesto za malo dijete. Ali s vremena na vrijeme i svaki roditelj treba malo predahnuti ili odmoriti se. Iako ništa ne može zamijeniti roditelja i njihov zagrljaj, Joolz je kreirao kolica koja pružaju udobnost, zaštitu i toplinu. Mekana i udobna košara, sjedalica koja se može postaviti u potpuno ležeći položaj i mnoge druge sitnice na novim kolicima Day5 pobrinut će se da vaš mališan bude u "dobrim rukama".

Kolica Day5 dizajnirana su imajući na umu dobrobit roditelja i malog djeteta. Day5 ima izuzetno mekanu košaru s hipoalergenim Tencel-Lyocel ležajem koji pruža udobno mjesto za miran i opušten san ili odmor Vašem novorođenčetu. Kada mališan već bude prevelik za košaru, možete ga jednostavno i brzo presvući u sjedeći dio. Naslon sjedala može se namjestiti u potpuno ležeći položaj.

Sjedalo je ergonomski dizajnirano i nudi savršenu potporu za leđa, bokove i noge vašeg mališana. Roditelji mogu bezbrižno koristiti kolica, znajući da je njihov mališan siguran i udoban.

Produženi baldahin s UPF50+ zaštitom od sunca pruža optimalnu zaštitu vašem mališanu tijekom sunčanih i vjetrovitih dana. U košari za pohranu ima dovoljno mjesta za pribor ili kupovinu; max. nosivost košare je 10 kg. Kolica Day5 izrađena su od ekološki prihvatljivih materijala, uključujući održivi hipoalergenski Tencel-Lyocel krevet; tekstilni dijelovi izrađeni su od recikliranih boca.

Značajke:
  • pogodan od rođenja
  • košara za pohranu: max. 10 kg
  • težina: 12 kg

  • Dubina (mm): 940
    Visina (mm): 1130
    Širina (mm): 600
    EAN: 8715688081198

    Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

    Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

    Slični proizvodi

    Recenzije

    Ocjene

    star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
    0/5 ( ocjena)
    Recenzirate: JOOLZ Kolica 2u1 Day5 svemirska crna

    Dodaj recenziju

    edit-icon
    starstarstarstarstar
    5/5
    lock
    Trebate