JOOLZ Uslužni ruksak Sandy Taupe

Kôd proizvoda: JOOLZ-1175629
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
113.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

Milijuni boca bacaju se svaki dan. Ali što ako bi se ti ostaci mogli koristiti za izradu lijepih stvari? To su učinili u Joolz!

Upoznajte novu Joolz pomoćnu torbu, napravljen od recikliranih boca. Korak po korak, Joolz ima za cilj podići svijest među sljedećom generacijom roditelja kako bi stvorili bolji svijet za sebe i svoju djecu. Stoga recikliranom plastičnom otpadu daju novi život. Podržite održivo ulaganje u svoju obitelj i naš planet. Dobijte najbolje od oba svijeta uz novu Joolz pomoćnu torbu. Sve što vam treba uvijek imajte sa sobom. Ova moderna torba izrađena je od 33 reciklirane boce i sadrži sve potrebne pretince. Nije li to sjajno? Izdržljiva, moderna i super udobna torba.

Ima mnogo pretinaca, u koji možete pohraniti sve osnovne potrepštine za bebu, kao i svoje prijenosno računalo od 15'' kojem možete jednostavno pristupiti s gornje ili bočne strane. Dodana je i sigurnosna kopča koja osigurava da sve uvijek ostane na mjestu. Termalni pretinac za bocu omogućuje da sadržaj boce ostane topao ili hladan duže vrijeme. Pa ipak - iznenađenje! - Priložena je i udobna podloga za presvlačenje. Torbu možete nositi u ruci ili na ramenu, ili je možete objesiti na svoja Joolz kolica.

Kompatibilan je sa sljedećim Joolz kolicimai: Dan, Dan3, Dan+, Geo, Geo2, Hub, Hub+.

Dubina (mm): 160
Visina (mm): 440
Širina (mm): 390
EAN: 8715688081273

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: JOOLZ Uslužni ruksak Sandy Taupe

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate