JOOLZ Utility ruksak space black

Kôd proizvoda: JOOLZ-1175628
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
113.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

Milijuni boca bacaju se svaki dan. Ali što ako bi se ti ostaci mogli koristiti za izradu lijepih stvari? To je ono što su napravili u Joolzu!

Upoznajte novu Joolz pomoćnu torbu napravljenu od recikliranih boca. Korak po korak, Joolz ima za cilj osvijestiti sljedeću generaciju roditelja kako bi stvorili bolji svijet za sebe i svoju djecu. Stoga recikliranom plastičnom otpadu daju novi život. Podržite održivo ulaganje u svoju obitelj i naš planet. Dobijte najbolje od oba svijeta uz novu Joolz pomoćnu torbu. Sve što vam treba uvijek imajte uz sebe. Ova moderna torba izrađena je od 33 reciklirane boce i sadrži sve potrebne pretince. Nije li to sjajno? Izdržljiva, moderna i super udobna torba.

Ima mnogo pretinaca u koje možete pohraniti sve osnovne potrepštine za bebu, kao i svoje prijenosno računalo od 15'' kojem možete lako pristupiti s gornje ili bočne strane. Dodana je i sigurnosna kopča koja osigurava da sve uvijek ostane na mjestu. Termalni pretinac za bocu omogućuje da sadržaj boce ostane topao ili hladan duže vrijeme. Pa ipak - iznenađenje! - Priložena je i udobna podloga za presvlačenje. Torbu možete nositi u ruci ili na ramenima, a možete ju objesiti na svoja Joolz kolica.

Kompatibilan je sa sljedećim Joolz kolicima: Dan, Dan3, Dan+, Geo, Geo2, Hub, Hub+.

Dubina (mm): 160
Visina (mm): 440
Širina (mm): 390
EAN: 8715688081259

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: JOOLZ Utility ruksak space black

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate