LOGITECH miš MX Master 2S, Bluetooth Edition, grafit

Kôd proizvoda: LOGITECH-910-007224
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
112.70 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 14.11.2024

Opis

KORIŠTENJE NA VIŠE RAČUNALA ISTOVREMENO

Miš MX Master 2S omogućuje rad na nekoliko računala istovremeno pomoću softvera Logitech Flow. Možete jednostavno pomicati kursor između njih i kopirati/prenijeti tekstove, slike i datoteke s jednog računala na drugo.

RADI NA SVIM POVRŠINAMA

Laserski senzor Darkfield™ od 4000 DPI osigurava besprijekoran rad na bilo kojoj površini, čak i na staklu (debljine najmanje 4 mm).


BRZO PUNJENJE

Spojite miš na računalo pomoću USB kabela i za samo 3 minute bit će dovoljno napunjen za korištenje cijeli dan. 100% napunjen miš može se koristiti do 70 dana.

JEDNOSTAVNO SPAJANJE

Povežite MX Master 2S miš s vašim računalom putem Bluetooth® tehnologije niske potrošnje energije. Zahvaljujući tehnologiji Logitech Easy-Switch™, povezivanje do tri uređaja i prebacivanje između njih iznimno je jednostavno - samo pritiskom na jednu tipku. Miš također omogućuje povezivanje s Unifying prijemnikom (nije uključen).


KOTAČ ZA BRZO KLIZANJE

Skrolanje kroz duge dokumente ili web stranice je brzo i jednostavno uz MX Master 2S miš. Kotačić vam omogućuje podešavanje brzine i automatski se prebacuje iz načina klik-na-klik u brzo kretanje. Pritiskom na kotačić možete jednostavno prijeći na pomicanje s jedne na drugu stranu (sa strane na stranu).

SAVRŠENA UDOBNOST

Savršeno oblikovan, ručno izrađen oblik pruža potporu šaci i zapešću u udobnom, prirodnom položaju. Precizno kretanje i dobro pozicionirani gumbi i kotačići osiguravaju izvrsno korisničko iskustvo.


Paket sadrži

  • Miš Logitech MX Master 2S
  • Micro-USB kabel za punjenje
Jamstvo: 24 mjeseca
EAN: 5099206118089
Vrsta spajanja: bežično

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: LOGITECH miš MX Master 2S, Bluetooth Edition, grafit

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate