LOGITECH Rally Mic Pod Hub za Logitech Rally stolni mikrofon

Kôd proizvoda: LOGITECH-145276
Predviđena dostava: do 14 radnih dana
279.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 14 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 03.10.2024

Opis

LOGITECH Rally Mic Pod Hub za Logitech Rally stolni mikrofon

VAŠA KONFERENCIJSKA SOBA. TVOJ PUT.
Rally Mic Pod Hubs nude fleksibilnost za prilagođavanje položaja mikrofona na gotovo svakom konferencijskom stolu. Kao alternativa za lančano povezane mikrofonske podove, Rally Mic Pod Hub nudi tri veze koje podržavaju bilo koju kombinaciju mikrofonskih podova ili dodatnih čvorišta. Hardver za montažu ispod stola pomaže sakriti kabele za čist izgled.

BILO KOJI OBLIK STOLA
Uklonite kabele naprijed-natrag na konferencijskim stolovima u obliku slova U ili asimetričnim konferencijskim stolovima i dodajte fleksibilnost svom rasporedu. Rally Mic Pod Hub s tri veze za niz mikrofonskih podova čisti kabele tako da možete postaviti mikrofonske podove nadomak sudionicima u sobi za sastanke.

SKRIVENI KABLOVI
Uklonite usmjeravanje kabela između stolova između stalaka za mikrofon tako što ćete ih spojiti na čvorišta ispod stola. Ovo drži audio kabele izvan vidokruga za profesionalni izgled.

MOBILNOST MIC POD
Rally Mic Pod Hub vam omogućuje povezivanje svakog mikrofona s jednim kabelom. Kada sudionici sastanka žele pomaknuti mikrofon kako bi oslobodili prostor na stolu ili isključiti zvuk, to mogu učiniti bez povlačenja susjednih mikrofonskih jedinica. Za razliku od sustava koji zahtijevaju fiksne položaje mikrofona, Rally automatski ponovno kalibrira RightSound™ niz mikrofona 125 puta u sekundi za dosljedno poništavanje jeke, poništavanje buke i performanse oblikovanja snopa.

  • Šifra proizvođača: 939-001647
  • EAN kod: 097855143143
  • Proizvođač: LOGITECH
  • Jamstvo: 24 mjeseca
  • Boja: siva
  • Dimenzije (ŠxVxD): 16 x 102 x 102 mm
  • Veličina/vrsta: br
EAN: 097855143143

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: LOGITECH Rally Mic Pod Hub za Logitech Rally stolni mikrofon

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate