Slušalice STEELSERIES Arctis nova 4 61636

Kôd proizvoda: STEELSERIES-61636
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
124.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 01.11.2024

Opis

Svemogući zvuk
Zakoračite u svakodnevni svijet Almighty Audio, trijumfalne kombinacije hardvera SteelSeries i softvera Sonar sadržanog u akustičnom sustavu Nova. Prilagođeni upravljački programi High Fidelity podižu vaše igre na svemoćnu razinu.

360-stupanjski surround zvuk
360° surround zvuk
Potpuno se uključite u svoj omiljeni svijet jer vam prožimajući surround zvuk omogućuje prepoznavanje smjera svakog kritičnog koraka, ponovnog učitavanja ili glasovnog znaka.

*Potpuno kompatibilno s Tempest 3D Audio za PS5 / Microsoft Spatial Sound

Pro-grade parametarski EQ
Osjećajte se kao čarobnjak za zvuk pomoću softvera Sonar i prilagodite gotovo svaki aspekt svog zvuka pomoću profesionalnog 10-pojasnog parametarskog ekvilizatora. Istaknite snimke glave i kritične neprijateljske korake s nekoliko klikova pomoću unaprijed postavljenih postavki napravljenih s najboljim eSports igračima.

Sloboda na više platformi
Doživite Quantum 2.0 Wireless s niskom latencijom putem USB-C ključa za više platformi. Jednostavno se prebacite između računala, Maca, PlayStationa, Switcha, Meta Quest 2 ili čak USB-C tableta/mobilnih uređaja za glatki zvuk bez pomaka.

Baterija s brzim punjenjem na USB-C
Pojačajte Almighty Audio za 38 sati korištenja. S USB-C priključkom za brzo punjenje, vrhunski zvuk lako se vraća na pravi put; 15 minuta jednako je 6 sati

Mikrofon s umjetnom inteligencijom koji poništava buku
Nema više poručivanja svom timu da prestane drobiti čipove, jer moćni algoritmi umjetne inteligencije isključuju buku – ne samo vašu, već i čavrljanje vaših suigrača na tipkovnici. Mikrofon se potpuno uvlači u školjku za uši za elegantniji izgled.

Sustav ComfortMax
Osjetite vrhunsku kvalitetu s trakom za glavu od laganog čelika i pronađite savršeno prianjanje s podešavanjem u 4 točke. Zakretne naušnice podesive po visini zadovoljavaju podesivu gornju traku za potpunu udobnost u kombinaciji s AirWeave jastučićima od memorijske pjene.

Kontrole za slušalice
Podesite glasnoću, prilagodite ravnotežu zvuka u igri i razgovarajte s ChatMixom, isključite zvuk, primite pozive i upoznajte se s tipkom Bluetooth, sve na dohvat ruke bez napuštanja igre.

EAN: 5707119043694
Vrsta spajanja: bežično

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: Slušalice STEELSERIES Arctis nova 4 61636

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate