TOMMEE-TIPPEE ručna pumpa

Kôd proizvoda: TOMMEE-TIPPEE-1196675
Predviđena dostava: do 10 radnih dana
47.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 10 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.11.2024

Opis

Znamo da dojenje nije uvijek jednostavno, zato je ručna pumpa za grudi Tommee Tippee Made for Me posebno dizajnirana kako bi vam olakšala dojenje. Kompaktan dizajn ergonomski je oblikovan da pristaje maminoj ruci, zahvaljujući uskom vratu i zakrivljenoj ručki koja zahtijeva manje sile za učinkovito pumpanje, smanjujući naprezanje ruku. Jednostavan za korištenje jednom rukom, savršen je za zaposlene mame koje su uvijek u pokretu ili drugom rukom paze na dijete.

Idealno za povremeno korištenje bilo gdje ili za izdajanje s jedne dojke dok beba doji s druge, ima jastučić s masažnim jastučićima koji pomažu stimulirati protok mlijeka. Ručna pumpica uključuje bočicu za novorođenčad Closer to Nature od 150 ml s mjernim oznakama kako biste mogli pratiti koliko ste mlijeka izdali. Također je kompatibilan sa svim veličinama dječjih bočica Tommee Tippee Closer to Nature i Advanced Anti Colic.

Bez kablova i cijevi ova Tommee Tippee ručna pumpa savršena je za pokret i dovoljno kompaktna da stane u vašu ručnu torbu ili torbu za pelene. Iznimno je lagan i diskretnog dizajna koji omogućuje tiho pumpanje na poslu, u kafiću ili kod kuće dok beba spava. Ima higijenski jednodijelni dizajn, lako se sastavlja i rastavlja, što također olakšava čišćenje pumpe. Jednostavno ga očistite u vrućoj vodi sa sapunom, u perilici posuđa ili u sterilizatoru. Inovativni ugrađeni zatvoreni sustav znači da mlijeko završava samo u bočici. Izrađen od potpuno BPA i BPS materijala.

Dubina (mm): 150
Visina (mm): 180
Širina (mm): 100
EAN: 5010415236975

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: TOMMEE-TIPPEE ručna pumpa

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate