UFESA digitalna zračna friteza 23L Magnum

Kôd proizvoda: UFEGA-72805358
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
199.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 01.11.2024

Opis

  • Magnum Air Fryer promijenit će vaše iskustvo kuhanja. Njegovo veliki volumen od 23 litre za više od 6 osoba, omogućuje vam pripremu beskonačnog broja recepata i daje vam sve što vam je potrebno za brzo, zdravo i ukusno kuhanje.
  • Ima dvostruki otpor (dvostruki otpor), tako da emitira toplinu iz nekih otpornika koji se nalaze na vrhu i drugih koji se nalaze na dnu, postižući ravnomjerno kuhanje. Uz to, njegova tehnologija brze cirkulacije zraka od 360 stupnjeva osigurava dobru raspodjelu topline, osiguravajući hrskave i brze rezultate.
  • Sa snagom od 1800 W i 8 unaprijed postavljenih programa, uključujući dehidraciju i rotisserie, možete uživati ​​u velikom izboru jela. Osim toga, uštedjet ćete do 60% energije u usporedbi s pećnicom.
  • S digitalnom kontrolom vremena i temperaturama do 230 °C, imat ćete potpunu kontrolu nad svojim receptima, dok će vam timer do 60 minuta omogućiti precizno podešavanje vremena kuhanja.
  • Magnum Air Fryer mnogo je više od obične friteze. Svojim kapacitetom, snagom i svestranošću omogućuje vam pripremu mnogih jela bez problema.

Jamstvo: 24 mjeseca

Dubina (mm): 4.6
Visina (mm): 4.3
Širina (mm): 4.2
EAN: 8422160053580

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: UFESA digitalna zračna friteza 23L Magnum

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate