ULTENIC AC1 200W za mokri/suhi podni ručni baterijski usisavač

Kôd proizvoda: ULTENIC-144091
Rasprodano
219.90 €
Količina: 1
Način dostave Rasprodano

Opis

ULTENIC AC1 ručni baterijski usisavač

Usisavati i prati u isto vrijeme: napravljen za upotrebu na tvrdim podovima, AC1 suho-mokri usisavač radi kao usisavač i kao mokra metla, usisava mokri i suhi otpad s poda dok dobro briše, obavljajući dva zamorna posla odjednom.

Izvrstan oblik za dugo vremena: opremljen s dvije velike posude od 2 litre, što omogućuje čišćenje do 186 m2 u jednom usisavanju. Tehnologija dvostrukog spremnika odvaja čistu vodu od prljavog i drugog otpada, tako da ćete uvijek čistiti čistom vodom.

Dvostruko čišćenje rubova: AC1 suhi/mokri usisavači imaju dvostruko rubno čišćenje za svaku prljavštinu kao što su dlake kućnih ljubimaca i prašina oko rubova i uskih kutova.

Manje truda nego prije: sa samohodnom i bežičnom tehnologijom možete se kretati slobodno i slobodno čistiti svaku mokru ili suhu prljavštinu - na višem katu, prizemlju, stubištu ili bilo gdje.

Ciklus samočišćenja: nakon završenog čišćenja, usisavač će samostalno osvježiti cilindar i povući nečistoću u spremnik za prljavštinu na pražnjenje, a zatim se samosušiti, čime se priprema za borbu s novim stvarima.

Podrška za aplikacije i glasovni asistent: kako biste osigurali najbolju izvedbu čišćenja, povežite se s aplikacijom Ultenic kako biste ažurirali usisavač i hardver prije upotrebe. Putem najnovije aplikacije Ultenic možete optimizirati količinu potrošene vode, pratiti status čišćenja, dobiti upute za korištenje, otkloniti probleme i koristiti brzu online korisničku podršku.

Operacija traje 45 minuta: zahvaljujući uklonjivoj bateriji od 4000 mAh, izvrstan je za brzo čišćenje čestih kućnih ljubimaca i djece, uz do 45 minuta rada bez napora bez kabla.

Tehničke informacije:

  • Šifra proizvođača: AC1
  • EAN kod: 3830082170554
  • Proizvođač: ULTENIC
  • Filter za vodu: HEPA filter
  • Whimga radna snaga: 200W
  • Spremnik za prašinu: 2L
  • Vrijeme rada: 45 min (Smart); 25 min (maks.)
  • Baterija: 4000 mAh, 21,6 V izmjenjiva baterija

Jamstvo: 12 mjeseci

Garancija: 1 godina
Snaga: 200 W
EAN: 3830082170554
Kategorija: Mali kućanski aparati
Vrsta sesanja: s posodo
Kapaciteta vrečke/posode za prah: 2 l

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: ULTENIC AC1 200W za mokri/suhi podni ručni baterijski usisavač

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate