VONHAUS Kettle BBQ roštilj na drveni ugljen

Kôd proizvoda: VONDV-2500934
Ima na zalihama
87.90 €
Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 18.09.2024

Opis

ROŠTILJANJE PRIKLADNO ZA OBITELJ
Tradicionalni okrugli oblik roštilja ne samo da je šarmantan na izgled, već također pruža prostor za veliki roštilj na drveni ugljen promjera 53,5 cm. Osim toga, porculanski završni premaz premazan prahom za visoke temperature osigurava maksimalno zadržavanje i raspodjelu topline. Stoga budite sigurni da će i kobasice biti lijepo hrskave na rubu!
Također smo uključili stalak za grijanje od nehrđajućeg čelika kako bi sve ostalo toplo dok svi ne budu spremni za jelo, tako da se možete početi družiti sa svojim gostima! S neljepljivim kromiranim premazom možete s lakoćom poslužiti jela.
PREUZMITE KONTROLU NAD SVOJIM ROŠTILJOM
Okupljaju se samoproglašeni majstori roštilja: ovaj roštilj s kotlićem na drveni ugljen prepun je značajki koje vam daju potpunu kontrolu nad vašim roštiljanjem. Eksperimentirajte s kuhanjem ispod poklopca jer se poklopac može zaključati, a otvori su podesivi. Jednostavno ih zatvorite kako biste smanjili protok zraka i stvorili optimalno okruženje za kuhanje na dimu.
Upotrijebite mjerač temperature na poklopcu i počnite kuhati na savršenoj temperaturi - bez nasumičnih nagađanja! Otvorite ili zatvorite ventilacijske otvore za održavanje željene temperature.
PUNOG OKUSA: BEZ NEREDA
Prokletstvo svih domaćina vrtnog roštilja: pepeo koji prekriva vaš travnjak nakon jela. Pokrivamo vas! Ovaj roštilj na drveni ugljen dolazi s uklonjivim hvatačem pepela, tako da ćete potrošiti manje vremena na čišćenje, a više na roštiljanje. Nakon što se roštilj potpuno ohladi, samo ispraznite posudu za pepeo, ponovno je postavite i spremni ste za ponovno pečenje!
ROŠTILJ NA DRVA ILI UGLJEN: IZBOR JE NA VAŠIM
Bez obzira volite li više dimljeni okus roštilja na drva ili samo imate veliku vreću drvenog ugljena za potrošiti, kotlić za roštilj možete napuniti čime god vam odgovara. Uvijek držite dodatno gorivo pri ruci na donjoj polici za bezbrižno roštiljanje.

TEHNIČKE INFORMACIJE:

  • Dimenzije: (V) 93,5 cm x (Š) 71 cm (D) 59 cm
  • Materijal: Čelik
  • Težina: 11,5 kg
  • Crna boja
  • Potrebna montaža: Da
  • Vrsta goriva: Drveni ugljen ili drvo
  • Promjer roštilja: 53,5 cm
  • Dimenzije police: (Š) 49 cm x (D) 44 cm
  • Dimenzije pepeljare: (V) 13cm x (D) 19cm
  • Jamstvo: 24 mjeseca
Dubina (mm): 590
Visina (mm): 935
Širina (mm): 710
EAN: 5056115736469

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: VONHAUS Kettle BBQ roštilj na drveni ugljen

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate