VONHAUS sivo okruglo ložište MgO sivo

Kôd proizvoda: VONDV-2500936
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
87.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 07.10.2024

Opis

Kamini su puno više od pukog funkcionalnog izvora topline, budući da su pouzdan način da u bilo koji vanjski prostor unesete ugodnu atmosferu. Udobno se smjestite uz našu MgO vatru i maksimalno iskoristite večer jer će vaša vrtna zabava trajati dugo u noć. Ne dopustite da prohladni večernji zrak natjera vaše goste da požele otići!

MGO KONSTRUKCIJA OTPORNA NA VREMENSKE VRIJEME

Magnezijev oksid je najsvestraniji u svijetu kamina, jer je otporan na hrđu, mraz i UV zrake, a pritom je lagan. Od surovih zimskih jutra do sunčanih ljetnih dana, uživajte u svom okruglom ložištu u sva četiri godišnja doba.

Konstrukcija od umjetnog betona izuzetno je izdržljiva, ali i dekorativna jer je moderan središnji dio vrta. Autentični točkasti detalji odišu karakternim šarmom koji će zasigurno podići vaš vrt čak i prije nego što zapalite modernu vatru!

KAMIN 2 U 1 SA ROŠTILJOM

Višenamjensko ognjište za roštilj trenutno se pretvara iz treperave žarišne točke u roštilj za roštilj. Od kasnonoćnih s'mores do obiteljskih roštilja, 35cm Steel Fire Pit Grill pokriva sve vaše potrebe za kuhanjem. Ništa ne veseli publiku kao miris, zvuk i, naravno, okus užarenih delicija s roštilja.

PUNO SIGURNOSNIH ZNAČAJKI

Nakon što je vatra sigurno postavljena i zapaljena, može se sigurno održavati pomoću pogrebnog alata s dugom ručkom koji se može koristiti za podešavanje ugljena ili cjepanica iz daljine. Pazite da iskre i žar ostanu u mrežastom poklopcu tijekom paljenja.

Pogrebnik i sigurnosni poklopac zajedno s vatrostalnom zdjelom imaju toplinski zaštićeni premaz. Sada možete uživati ​​u toplini plamena bez brige o maloj djeci i krznenim prijateljima.

Kako biste osigurali beskrajne večeri drhtave ugode, savjetujemo vam da prekrijete sivi kamin zaštitnim pokrivačem kada nije u uporabi.

  • Dimenzije(V) 42 cm (26 cm bez mrežaste navlake) x (D) 45 cm
  • Materijal čelik,magnezijev oksid
  • Težina8.5 kg
  • BojaSiva
  • Potrebno sastavljanje Da
  • Dijelovi se prodaju zasebno Pokrivenostza krugkamin (2500120.1)
  • Vrsta goriva Drvoili drveni ugljen
  • Pogrebnik uključenza vatra, mrežasta navlaka, stalak za roštilj
  • Promjer roštilja 35 cm
  • SKU2500936

Jamstvo: 24 mjeseca

Dubina (mm): 450
Visina (mm): 420
Širina (mm): 260
EAN: 5056115736445

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: VONHAUS sivo okruglo ložište MgO sivo

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate