HOOVER indukcijska ploča HIFS954MCTT, 90 cm

Kôd proizvoda: 33803357
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
569.90 €
604.40 €
Previous best price in the last 30 days: 604.40 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 01.11.2024

Opis

Indukcijska ploča za kuhanje Hoover HIFS954MCTT s kliznim upravljanjem svake zone kuhanja posebno ima 9 razina rada, mjerač vremena i funkcija pojačanja snage, što omogućuje povećanje snage sva četiri polja za kuhanje.

S funkcijom Stop+Go možete obustaviti rad panela i nastaviti ga kasnije bez resetiranja, a dječja brava sprječava neželjene aktivacije. Indikator grijaće ploče upozorit će vas na preostalu toplinu.

Power Boost funkcija - povećani učinak omogućuje vam da privremeno znatno povećate snagu odabrane zone za kuhanje i tako ubrzate pojedine faze pripreme hrane. 2 površine za kuhanje mogu raditi istovremeno s povećanom snagom. Nakon 5 minuta, ploča automatski prebacuje rad s povećane snage na prethodno postavljenu razinu rada.

Postavka Flexy Zone omogućuje spajanje dva polja za kuhanje u jedno. Povezana područja za kuhanje omogućuju postavljanje posuđa na proširenu površinu po želji i korištenje lonaca različitih veličina i oblika. Kuhanje je tako brže i učinkovitije. Hoover nudi mogućnost produljenja jamstva na ukupno 5 godina, uz registraciju unutar 30 dana od kupnje.

Tehničke informacije:

  • Montaža ploče za kuhanje Ugradbena
  • Vrsta ploče za kuhanje je indukcijska
  • Broj područja za kuhanje 5
  • Crna boja
  • Upravljanje kliznim
  • Dimenzije (Š x V x D) 900 x 60 x 520 mm Dimenzije ugradne niše: 870 x 56 x 490 mm
  • Težina 11,9 kg
  • Osnovne informacije 9 stupnjeva snage, povećana snaga za sve ploče za kuhanje (Booster), sigurnosna blokada za djecu, indikator grijaćih ploča, zaštita od prolijevanja i pregrijavanja, sigurnosno isključivanje.
  • Dodatne informacije 2 fleksibilne zone kuhanja (Flexy Zone), programski sat za podešavanje vremena kuhanja, funkcija Stop&Go, funkcija Keep Warm.

Garancija 24 mjeseca

Garancija: 2 godine
EAN: 8059019075761

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HOOVER indukcijska ploča HIFS954MCTT, 90 cm

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate